▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, April 3, 2011 @ 2:08 AM
Tears, tears and tears :'(
Hello korang.
Assalamualaikum semua. How's your life? Hmm, life aku biasabiasa jee.

Aku rasa en, tetiap hari mesti aku nangis.
Mesti aku nangis.
Aku nak pergi rumah Candy, mama tak kasi, aku nak guna lappy, mama tak kasi.
Tak habishabis suruh aku study, padehal aku baru lepas study.
Barang  yang bebetul ade dengan aku MP4 je weh. Mp4 jee. (and camera)

Aku dah jumpa mana mama nyorokkan keyboard, tadi aku online pakai comp.
Hmm, sebab mama pergi Giant. 

Serious hidup aku mcm ape jeee.
Tu lahh, semangat pergi kemas barang awalawal. Habis takde pape kt dalam bilik tuh.
Hmmm, but, seriously aku ckp, tetiap hari aku nangis. Mesti nangis.

K ahh, nanti menangis aku lagi XD
Bye guys!

Till here, BYEBYE
back to top?