▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, April 29, 2011 @ 8:41 AM
This is life (':
Hmpphh. Aku dah penat ah kalau asyik mcm ni je :|

I learn to live, half-alive. And now you want me one more time (Jar of Heart)

Kay, let's start. Time online, gaduh kejap dengan Ayah. And now dah ok. Tu lah, bajet pandai sangat -,-". Aku siap pergi sekolah. Ye, memang lambat, pukul 120 baru nak mandi semuasemua. 135 aku keluar rumah. Aku tunggu Acik Jumaat. Pukul 145 baru gerak. Haishh. Sabar je lah -,-"
Sampai sekolah, Thirah kata nak beli keropok. Pastu, dah nak sampai dah, nampak laki semua keluar, terus tak jadi. Kiteorang patah balik. Time tu Fahmy ada. Haha. Best kenakan dia. Semalam dah kena sepak dengan aku. Haha. Sampai sekolah, aku pergi kantin. Lapar sebab tak makan pun kt rumah. Aku beli ah pape yang patut. Pastu, baris kt Dewan Alamanda. Ada ah benda yang buat aku start sedih. Hmpphh.

Masuk science lab. Babi, Intan tak datang. Ya Allah, serious aku rasa mcm nak tikam sesekor. Presentation kiteorang amatlah teruk tadi. Dah lah ada orang tu. Alaa, yang mcm orang besar, bukan cikgu. Time science, aku terperasan yang subang aku hilang sebelah. Hmmmmmmphhhhhhhhhhh. Serious nak nangis. Aku sayang gila subang dadu aku tuh duh :( Kenapaohkenapa? 3 sekali weh. Hmppphh. Yang lagi satu tu, taknak lah cerita. Nanti aku termakimaki. 

Lepas tu, rehat. Aku beli air Bieber je (Justea). Lepas tu teman Athirah bertugas. Aku dah ok sikit time tuhh. Kan tunggu kt tangga sebelah bilik guru, pastu Cikgu Amlah suruh aku beli makanan dia, Err -,-" Aku pergi je lah dengan Thirah. Candy follow. Sakai ah pergi ramairamai. Nasib baik tak kena tahan -,-" Lepastu, masuk kelas, sejarah, kena bincang pasal apa ntah. Passstuuu, Aina balik. Err. #jealous. 
Kiteorang just sesembang je lah kan. Lepas sejarah, english. Kena buat pasal remaja. Aku tak buat pun. Pergi lukis apa ntah. Then, solat. Aku duduk kt tepi tangga tu. Ramai kuutt ada. Serious ramai. Time ni, ada couple 3 sekali. Jealousjealous >.< Lagilagi dorang borak. Haishh. Tapi, ada benda kotakkotak tu jadi penghalang. Time takde orang, Din cakap kt Raja. K, Din, D, aku W.
D ; Bye raajaaaaa.
W; eh, bye je ke? (aku sebelah din)
D ; Iloveyouuuu.

Awww. Sweet kan dorang? Haha. Pastu, sekorsekor datang. ACK datang, Candy datang. Then semua masuk kelas. Time teacher keluar, main benda purple tu. Jadikan rambut. Dah mcm KakLimah dah -,-"
Angah plak tak habishabis dengan BLACK AND YELLOW. Din and the gang main yang pusingpusing tu. Aku dapat 'cover cun' dengan apa ntah. Sial. Habis BI, ustazah masuk lambat. Aku lukislukis. Lepas lukis, lawan tangan dengan Candy. Ye, aku mengaku aku ada jerit time lawan tu. Baru nak lawan dngan Hakim, ustazah datang. Kena marah sebab kelas bising. Duduk bersila kt luar kelas sampai balik. Aku main abc dengan Candy, main fifi, main chi ku pang. Macammacam ah. Tapi, serious still moody sikit.

Malam. Time kt wedding tu, aku dah memang tak mood terus. Err. sorangsorang buat masalah. Malas nak sebut nama. Kang aku sebut terus maki, nangis dalam disko jadi mabuk nanti karang. Esok aku balik kampung. Kay, takde semangat. *tepuk artis tak popular. 
Haha. Kbye.
back to top?