▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, April 19, 2011 @ 6:09 PM
THUNDER ;D
Hellooooooooooooooo, assalamualaikum readers ;D

Err, **penat.
Ngehh. Semalam en, hari yang agak.. Errmmm, best ke tak eh? Truth be told, tak best mana punnn.
Time beratur kt dewan Alamanda tuu, Athirah Mazhan belanja aku coklat oreo Syamimi. Haha
Thanks wehhh!! LEBIUUUU ;D
Masa first, PIS.
Kena buat presentation. Ngehh. Nasib baik senang jee. Haha.
Lepastu sivik, ngehh. Aku pun dengan bangganya hantar folio aku. Haha. Menjadi sambutan budak 1 Pesona weh. 
Tapi, time tu aku tertidur dalam kelas. Time Din and the gang buat presentation pun aku mcm tertidur.
Cikgu pun buat don't know je, aku pun buat ah kilang taik mata. Haha
Haha. Ngek jee. Lepastu rehat, aku dapat chocolate. Dari budak laki mana ntah.
Daim kott. Banyak lah juga dia kasi. Haha. Dia sebenarnya kasi Raja, Raja taknak. Aku cakap aku nak. Haha.
Ngek je ohh dorang nii. Budak nerd kuutt. Haha. Pastu, aku makan ah dekat dengan tangga, sambil tunggu Raja bertugas. Pastu GULAGUILACANDY tegur aku. First, aku tak kenal.
Gulagula candy ; HAI WADA ;D
Wada ; err, sape nii?
Gulagula candy ; lahh, tak kenal ke? Ni lahh kt facebook tu.
Wada ; hah? Sape?
Gulagula Candy ; alaaa, Gulagula Candy tuu.
Dalam hati aku ; **menggelabah gila nak buat nama mcm kawan aku -,-"**
Pastu sesembang dengan dia kejap, sambil makan Daim. Aku kasi dia and kawan dia sikit.
 Pastu gi tukar baju sukan.
Pastu, sivik lagii. 

Pastuuu, BM. Aku semangat sikit ah time nii.
Buat karangan bahan rangsangan. Aku satu group dengan Syaza, Candy, Maira, Athirah.
Maira tak tolong papa punnn. Dia tiru jee. Dapat 18. Ok lah tuhhh,
Pastu, tolong Naim buat. Ngehh. Pastu, tolong Emel and the gang.
Bukannya tolong, dorang tiru buku aku -_________-
Sambilsambil tu, aku conteng buku Emel. Ngehh. Boring kau tahuu?
Time solat, aku tulis nama je. Pastu masuk kelas sambung conteng.
Pastu nyanyinyanyi, jejerit kt luar,. Cikgu Edayu buat don't know je. Haha.
Pastu, aku borak dengan Kerol kat tangga sebelah kelas.
Dia bawa handphone. Sakai oh Kerol tu. Dah ah kuat gebang -_________-
Pastu, cikgu panggil.
Cikgu cakap "Apa cerita Intan tu? Saya pun nk tahu juga, sembang dengan awak best sikit"
Haha. Ngek jee. Nak cakap aku kuat gossip lah ni? Ngekkk. Aku pun cerita lahh.

Pastu masuk bilik KH lambat. Candy dengan Athirah pergi dulu, sebab aku patah balik ambil nama tu.
Aku takut hilang duhh. Dah ah nak tunggu benda tu siap lama. Pastu time otw, aku nampak AmirAzim merayau.
Wada ; Amir! Kau tak masuk bilik KH lagi er?
Amir ; Cikgu kunci pintu duhh. Aku nak masuk dediam, tapi tengok tak leh buka.
Wada ; ye err? Aku lambat sebab ada benda dengan CikguEdayu tadii. Takpe ah, kau ikut aku, aku backup.

Pastu, sampai je bilik KH, boleh je buka. Amir tu buka slow je -_______-"
Dorang ingat aku mondok. Aku cakap ah aku dengan Cikgu Edayu tadiii,
time KH, seriously aku tak kasi tumpuan langsung.
Lepastu, pergi Taska. Main dengan bebudak tu jap.
Pastu letak buku, pergi PJ.
Aku tak wat pape unn. Duduk jee tngok budak 1 Putra lelaki main bola.

Pastu Math. Lagi lah. Ngeh.

Time balik, tetibe ada orang peluk aku and cakap
"GEMUKKK!!! LAMA TAK NAMPAK! Aku rindu kau lah gemuk! Aku rindu gemukkkk!!"
Aku mcm dah pelik dahh. Ngehh. Layan je lah. Padahal time tu takde mood sangat.

Balik je rumah, makan. Pastu, mandi. Buat homework, baca buku sampai 930. pastu tidur sampai pukul 10.
Pastu, aku ikut Mama ambil Kakngah and KakLong tusyen. Ngehh.

Till here, BYEBYE

back to top?