▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, April 17, 2011 @ 8:28 PM
U SMILE ;D
Heyheyheyheyheyloooo. Haha. Menggelabah nyaa aku. Ngeh.

Kay, semalam, aku sepatutnya ikut Choki and the gang pergi tengok HOP.
Mama tak kasii. Err. Tapi semalam, kiteorang kena kemas bilik gilagila -_________-
Bersih terus bilik aku tuh. Haha. 

But, sedih tau tak dapat ikut dorang. Choki plak selalu call and text aku suruh aku pergi,
merayu macammacam, puji lah apa lahh. Haha
Aku dah siapkan folio, but, Mama suruh buat yang baru sebab yang sekarang ni buruk and simple.
Err. Mama ni banyak hal lah -_________-
 
Aku pun buat je lah. And, alhamdulillah, jadi pun mcm mama nak. haha.
But, cantik lah juga dari aku buat tu. Haha.

Haha. Pastu, aku ajak Mama tengok neversaynever.
Mama cakap
"Tengok lah kalau Mama tak busy"
Err. Tak habishabis busy je dia ni -________-
Korang tau tak, aku punya keypad 9,wxyz tak boleh picit.
Err. Sakai betul -,-"
back to top?