▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, April 27, 2011 @ 6:39 PM
Vanilla Twillight
Heyyyyyoooooo assalamualaikum ;D

Kay, semalam, masa first, Math. And, Hakim datang semalam. Shit kelmarin dia tak datang ambil gambar.
Kay, pastispast. Haha. Time math, aku mcm tak buat kerja sangat.
Pastu tetibe je ada budak ni dengan menggelabahnya datang tempat aku and cakap
"Wada! Sorry Wada!"
Budak tu, jengjengjeng, CHE DAINAL AFIQ! Haha. Aku pun pelik lah kan. C tu Che, W tu aku.
C : WADA! Sorry Wada!
W; Kau ni apahal duh? Tetibe je.
C ; takde ah, aku mimpi kau meninggal :/
W ; Haaaahhh? Meninggal? Macam mana duhh? **nak nangis
C ; time kt kem PD. Kau jangan pergi kem PD tu tau! Kan semalam aku kacau kau, pastu kau macam marah aku, mesti ah aku mcm marah kau sikitsikit. Tak sangka aku mimpi kau meninggal duhh. Bapak ah, aku bangun tidur je aku kata "Tak sabar nak pergi sekolah jumpa Wada nak minta maaf".
**aku menangis. 
W ; Ohh. Haha. Kau mimpi cane? Cerita ah.
C ; Time tu, pagi. Aku masuk biliik kau, aku nak minta maaf, tengoktengok kau meninggal. Aku lempang kau semuasemua, kau tak bangun pun. Bapak ah, kau senyum je duh time tu. 
W ; erkkkk. Sape orang first yang tahu?
C ; Aku ahhh.

Kay, tu je aku ingat.

Tapi en, cikgu math aku gedik ohh.
Athirah ; Kalau girlfriend. cikgu?
Cikgu ; Kalau girlfriend, darling lah!
Haha. Siottt je. Dah ah jual mahal taknak add aku >.< Wekk, aku add dia. Menang 1-0!
 Haha. Lepas Math, muzik. Dapat buku merah tu. Weehhhwehhhwehh, aku dah faham buat muzik weh.
Hebat kan? *ngehh, kata lah yee, fikir senang ke?
Yeah, fikir senang ke? Susah kuttt. Haha. Lamalama tu aku dah faham. Tapi semalam cikgu tak habishabis kata aku ni gila -,-"
Lepas Muzik, rehat. Lepas makan, aku dengan Raja duduk kt kerusi panjang dekat dengan tangga tu.
Borakborak ah. Sampai orang bebetul clear baru kiteorang naik. Candy pun ada. Tapi time borak tu Candy takde. Muzik lagi, pastu, english. Salin je kuttt. Tapi topik yang kiteorang bualkan best kuutt. haha
Pastu, geo. Time geo ni tetibe je aku takde mood sangat. Time solat, duduk kt tangga sebelah kelas tu, pastu pergi toilet. Kiteorang naik je, banyak bebudak 1 Ps duduk luar kelas. Aku pun join ah. Pastu masuk. Err, takde mood duh time tu. Serious aku cakap. Time BM je, terus ada mood. Aku memang suka gila kalau time BM. 

Time BM, aku kena berlakon dngan cikgu. Pasal ponteng kelas BM dengan ngumpat Candy.
Haha. Ngek je ohh. Ada masa lagi en, dorang nak berlakon KakLimah tau. Ngek, aku kena jadi kaklimah nya -,-" 
Time balik tu, hujan. YEAYYYYYY!!! Tapi lagi nikmat kalau buka kasut. 
Aku pergi kedai tu, buka tudung, haha. Main hujan dngan Husna sampai mama datang.
Malam tu, aku membusy kan diri buat Muzik. Yeahhh. 
Till here, BYEBYE
back to top?