▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, April 11, 2011 @ 7:14 PM
Wavin flag ;D
Heyheyheyheyheyheylowww.
Kay, semalam, aku mimpi 3 benda.

First, kan aku tempah namanama dekat Alya en, tau tak, benda tu BUUUURUUKKKKKKK sangat!
Time tu aku dah makihamun si Alya tu. Haha. Tapi en, seriously memang benda tu buruk sangat!
Aku rasa aku buat sendiri pun boleh kot! GRRRR >.< 
Hope benda tu tak jadi kenyataan lah kan? (:

Second plak, kan kak Azie pregnant kan?
Aku mimpi dia dapat anak sebijik mcm Hazwan.

K, ni time kt Flaming celebrate birthday Hazwan yang ke-2.
And now, dia dah tiga tahun. 
Memang sebijik gila ah mcm Hazwan budak tuh!

Kay, yang ketiga plak kan, aku balik kampung. Then pergi mcm kt taman Ular.
Memang banyak habis ah kan ular dia.
Time tu ular tu mcm nak kejar aku tau, pastu aku lari masuk rumah.
Tengoktengok kt rumah pun banyak ular.
Aku pun mcm lari masuk bilik. Pastu time aku nak keluar tu, ada ular besar!
Dia nak masuk, pastu dia patuk aku.

Bangun je dari tidur, aku terus lari dekat Mama.

Kay, tu pasal mimpi, kt sekolah semalam, best lah jugak.
Tak ramai sangat org datang.
Pengawas kan baru lepas camp, so, penat lah kot.
Time science aku tak tau asal aku semangat gila.
Time math, cikgu takde.
Aku duduk dengan Azim, Candy, semuasemua.
Shareshare benda,

K ah, aku ada banyak kerja ni. So, byebye!

back to top?