▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, May 24, 2011 @ 7:42 PM
Aishiteru ;D
HELL plus O. Haha. Wahhh aku rindu blog akuuu! Rindu gilaaa nak update blog duhh. Sekarang susah nak online, aku online pakai phone je. Itu pun KakLong selalu memekak. Ahad ni KakLong nak masuk UM, and dia cakap dia nak tukar phone dengan aku for one week. Hell yeah? 

Okay. Exam kali ni better than past. Seriously ohh. Thanks to KakLong sebab paksapaksa aku baca buku. FYI, aku dah single ;D Kay aku tak tahu aku patut happy ke sedih. Aku macam "serious?" And he said yang dia serious. Itu lantak dia lah, dah dia yang nak. Takkan nak paksa kuutt. Haha. Ni haaa bukti





Okay tu je.
Now, nak cakap pasal CANDY COLLIN and FARAH HANNIS. Sape tuu? Baca lah sampai habis (:

Candy, kembar aku and aku CHAYUK DIEW. Haha. Aku tak sangka dulu aku jahat dengan Candy. Time darjah 6 aku pergi sound dia and aku cakap
"DIA TAK SUKA KAU LAH! DIA SUKA MAIRA!"
Terserlah kejahatan + kebudakan aku kt situ. Candy cakap dia nak nangis dah time aku cakap centu. Hahahahaha! SERVES YOU RIGHT! Ehh tak lahh. Saja pancing ;D 

Okay ni pun pasal Candy. Aku menyemak kat blog dia and aku terjumpa ni

Haaa. Betapa sayangnya kan Candy dengan aku? Weeeee ;D Ada lagiii pasal Candy. Semalam, aku walling dengan dia. Kalau aku onl pakai phone memang aku suka wallingwalling nii. Haha. And then dia cakap nii.

Awww. Terasa diri dihargai ohhh. Candyy, gua sayang sama luu *macam Indon cakap.
Kk jangan bengang. Betul lah aku sayang kau!
Okay dengan Farah pula. Aku tetibe cakap yang aku sayang dia tu sebab, dia post kat wall aku and dia tulis kt shoutbox aku. That's why ah kepala aku melayang teringat kt dia. Haa, baca nii.

Tak nampak lagi? Picit gambar tu biasa besar! ;D

Okay, aku kenal Farah dekat Facebook. Start from Najihah. Dia pun ada twin nama nya Najihah. Muka dorang memang sama! First, Najihah tegur aku kat sekolah
"Ni awek Hasif eh?" Aku first tu buat bodoh je. Lelama, sesembang dengan dia. Ada gambar dia dengan twin dia kt facebook. That's mean dia dengan Farah lah kan. Sumpah lah aku jealous sebab dari dulu aku nak kembar :( Kay cerita sedih dah habis. Time tu aku stayback rumah Raja and Farah kasi IM. First memang lah aku tak kenal dia. And then lamalama tu, aku post kat wall dia aku cakap aku nak shoutbox macam dia. Lepastu dia tegur aku kt sekolah "Kau nak minta tolong apa?" Sejak dari tu, aku dah kena dia. Kalau jumpa, kiteorang tak tegur punn. Senyumsenyum je. Okay meh aku copy balik ayat Farah tu.

Hah. tekejut berok tak ? Wada, aku curi kejap nanti aku pulangkan. Ngehh. #apa aku merepek ni
Ok terus terangg aku pun sayang kau juga weyh. Thanks lah sebab kau tulis macam ni untuk aku. (welcome Farah. Aww aww)

Korang tak percaya dia yang tulis ? korang bukak blog ni http://sitinorsyuhadahaizad.blogspot.com/
Ngehh farah pun tak percaya . Ye la kiteorang mana rapat sangat jumpa jea kadang kadang senyum
kadang kadang gaduh pasal efbee macam macam tapi best lah kawan dengan dia. (Best? Ohh thankyouuuu) #terharu jap

kalau kawan dengan dia serios korang tak boleh tidur setahun sebab dia banyak cakap, dia lawak huahh boleh masuk Maharaja Lawak dia tu.(Banyak cakap? Hahahaha XD Ye aku suka cakap. Lawak? Haha. Ngek jeee) Perangai macam bebudak #jangan cakap orang kau pun sama. (Perangai macam budak? NO COMMENT. Hahaha XD)

Eh tapi farah bukan pernah lepak dengan dia farah dengar cerita(Dengar cerita? Amboii ngumpat aku ehh) dan farah nampak dia lepak.(Haha. Aku suka masuk kelas lambat sebab lepak XD) Before farah lepak dengan dia farah dah boleh tahu perangai wangi dia tu.(Perangai wangi? Aku memang WANGI ;D)

Farah rasa farah ikhlas(#terharu duhh) nak kawan dengan dia dan farah rasa farah sayang dia sebab (Kau sayang aku? Awhhh, me too )
  • Dia sepotingg (Lalalaaa)
  • Dia busukk macam Baby :DD (Kau busuk macam Babi. Haha. Kiddingkidding XD)
  • Dia comell macam kembar dia tu apa nama Candy collin (Aku dengan Candy aku lagi comel lahhh!)
  • Dia seorang MAHARAJA LAWAK dan palingg LAWAK (Lawak? Kbye. Haha)
Tapi itu tak bermakna farah nak kawan dengan dia sebab HOT. (Kawan sebab hot? Aku tak hot lahh duhh. Alaaa, jangan heran apa orang cakap. )Macam hari tu farah wall to wall dengan candy ada orang kata farah tumpang hot jea. Err itu tak betul farah kawan dengan semua orang walaupun orang tu benci farah ok. Please respect

Byee Syuhada Haizadd genduuddd <3
See? Kay that's all.
CANDY, FARAH. ILAAAAPPPCHUUUUU ;DD

back to top?