▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, May 18, 2011 @ 7:29 PM
ALL TIME LOW.

Lagu baru aku kt blog. Best kan? Haha. Tak best? Kbye. Haha. K sambung. Semalam, ok lahh. Time math buat kertas je. And yesterday was a last day 1 Pesona with Cikgu Afiq because cikgu Azliana dah habis pantang. Err nanti mesti rindu cikgu oohhh. Time cikgu bebel apa ntah time dia nak blah tu, hampir nak nangis tapi tak nangis. K agak mengada di situ. Lepastu Muzik. Muzik kena pergi 2 Wira sebab 2 Wira nak pakai bilik Muzik. K kelas 2 Wira bersih gila nak mati lawannya. Eiiuww. Aku nak belajar pun susah. So aku merayau je lah kt kelas tu.

Rehat. K tak best. Muzik balik. Aku nangis for no reason. Candy fitnah cakap aku nangis pasal laki. Sial. I'm not that stupid duhh nak nangis pasal laki. Sorry sikit. Buat sakit hati aku je. Pastu bukan nak pujuk. Gila sial en dapat kawan mcm tu. k Aku sayang kau Candy. Ok lahh. BI. Apa ntah teacher merepek sampai aku tertidur time teacher membebel. Lepas tu geo. Lepas tu solat Asar. Time nak ambil wuduk aku memekak dengan Athirah kt bilik tu. Sebab ada kt dinding tulis
"Mak kau hitam"
"Mulut kau busuk"

Hahahahahaha! Sakaaaaaaai. Ada paramore lah apa lahh. Sian dorang takde diary sampai nak luahkan perasaan kt situ. Publisiti murahan duhh -.-
Lepastu geo balik. Tak belajar pun. So aku duduk tempat aku, Athirah ke kanan pergi tempat aku, Azli ke belakang pergi tempat aku, Hakim ke kiri pergi tempat aku and Candy ke depan pergi tempat aku. Memekak, memekik semua. Cikgu mcm tak kisah je.Tetibe je aku badmood. Kejap je lah. Aku marahmarah Hanif and the gang. Sumpah membabi gila dorang semalam. Cari pasal gila. Aku pun tak tau apa dia buat. K kepelikan aku terserlah disitu. 

Time BM. Cikgu Edayu sumpah bengang.com. Dia nak nangis ohh. Sebab time dia bebel Hanif and the gang gelakgelak and cakapcakap. Tapi semalam time BM best. 

Kay, Candy ada kembar named Siti Nor Syuhada bt Haizad a.k.a Wada. Aku ada kembar bernama Nur Athirah bt Rosli. Sumpah aku terharu baca ni -

Ye Candy takde sape dapat ambil aku dari kau. Aww aww. I shooo lap chuuuu :*
Ada satu gambar ni muka Candy and Alya sama. Nooo Alya tak boleh sama dengan Candy sebab Candy is mine! FOREVER MINE! Aimie edit gambar tu and Candy pakai makeup. Maybe that's why lah nampak sama. Candy tak de twin lain selain aku, so do I. Iloveyou Candy Collin (:

back to top?