▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, May 19, 2011 @ 7:08 PM
And who do you think you are?
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?
-Jar of hearts-
Kay, aku rasa aku dah addicted gila babi dengan lagu ni. Selalu sangat aku nyanyi lagu ni. Aku rasa Candy dengan Athirah dah naik muak lah kut. Okay aku nak letak lagu come home to me by Justin Bieber. Itu bukan lagu baru but lagu dia cover. Tapi SHEDAP GILEW. 
Semalam aku pergi sekolah lambat sebab berempit berjemaah dengan Yasha and Maisarah.


Picit gambar ni biar dia jadi giant! ;D
Ye aku lambat semalam. Pukul 1230 tepat baru aku keluar rumah. Pastu nampak cik Jumaat hantar Amin naik motor. Ngehh aku nak duduk celah mana duhh? -.- Dia ingatkan aku stayback. Err. Time first BM, Hakim tak datang, aku duduk tempat dia. Ni aku duduk tepi tingkap, nampak padang je. Kalau exam nanti, sure dengar budak SRAI jeritjerit. Jealous lahh dengar dorang happy. Ngehh. Tapi budak srai agak kurang ajar, kay bukan semua. Sebab kawan aku sekarang banyak budak srai. Haritu aku lalu depan srai, time tu tak pakai tudung, sebab ada panglima. Then dia cakap "Akak, ni kawasan menutup aurat kak".
Aku reply lah "Ohh aku reti membaca lah. K terima kasih ye dik".
Pastu dia balas "Kalau rambut cantik takpe jugak, ni rambut kerinting."
Something like that lahh. Melampau gila siaaal. Macammacam dia cakap.Sial gila. Sabor je lah. Fikir dia tu budak je. Aku baru nak tumbuk dia, Raja mcm halang. Plus banyak makbapak kt tepi tu.

Kay Wada, pastispast. To SMKS 19 form 1 students. harini BM keluar, kalau komsas kt pemahaman, Sajak Kian Kita Lupa and Surat Untuk Ina. Karangan umum ada surat tidak rasmi. Komsas kertas 2 nilai 3 atau 4 sukar membawa tuah. 

GOOD LUCK IN YOUR EXAMINATION 

Harini, Farah and bf dia yang tercinta tu dah 3 years. Whoaaa gila ahh. Hebat ahh tu.
HAPPY 3 YEARS ANNIVERSARY GUYS

Don sial. Tak habishabis "u kita break eh?" Aku cerita kt Kerol, sebab dia yang beriya-iya suruh aku break. Tapi tak break pun. Tak jadi. Sial en? Haha. K tak best. Bye.Haaa, cikgu Afiq dah nak pergi. And cikgu Azliana dah nak masuk balik. Cikgu, we're gonna miss you so badly. Goodbye. Take care. Hope cikgu kekal dengan darling cikgu tu. Kalau dah kahwin, invite saya. Thanks a lot sebab fahamkan saya topic intergers (betul ke aku eja?) kbye. 

Ehh belum bye. Semalam time PJ, aku paksa Din pergi duduk sebelah Raja. Aww sweet (: And Din cakap
"Iloveyou" kt Raja. Dia cakap 2 kali. lagi satu dia cakap "Iloveoyu Raja Nur Zahin Zayani". Awwawww. Kk, nak focus tengok cinta melody, byyeeeeeee

Haaa, belum bye lagii. Semalam, kan belajar pasal nilai (bm) tu kan. Kiteorang 1 Pesona, minta maaf satu sama lain. Aku kenakan sorang budak ni. Freefree je. Padan muka dia. Muka sweet duhh betina ni, tapi kt belakang, mulut dia berbisa. Depan cikgu aku cakap yang dia tu macam tu. Nak nangis dia. Padan muka kau. Kau malukan aku depan gang kau, setakat 3 orang JEEWW. Aku malukan kt 1 kelas. Serves you right! Nak nangis konon, err. Geli lah weh.
Aku minta maaf kt Intan , Intan cakap "Aku dah lama maafkan kau".
Thanks Intan (: Kat Syafiq, aku minta maaf, pastu dia jeling. Babii gila en? Sumpah geram gilaaa. Time PJ, kt dewanalamanda, dia kena dengan aku. Aku marahmarah + jerit + tengking. Dengan sepenuh perasaan duhh. Haha. kbye
back to top?