▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, May 1, 2011 @ 2:22 AM
Balik Kampung ;D
HEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYAYYY.
Kay, aku kat kampung. Nampaknya, esok petang lah aku balik Shah Alam sebab malam ni ada BBQ.

Kay, aku nak SETORY hidup aku kat kampung. Err. Skarang takde elektrik #lappeluh.
Kay, dah ada. #Alhamdulillah.
Kay, malam tadi, aku tidur pukul 4. Sebab apa? Online punya pasal. Ngeh, aku tak boleh tidur duhhhh.
Pukul 330 aku dah baringbaring, so, last aku tengok phone pukul 350. And maybe aku tidur pukul 4.
Aku bangun pukul 8. Hebat kan? Hebat takhebattak? Cakap lah ye -,-"
Aku banyak layan tv je harini -,-" Breakfast semuasemua tu, layan  tv balik. Tak lama lepas tu, Wah dengan anakanak dia datang.
Laki dia tak ikut. Layan tv lagi. Urrr, bosan gila. Nasib baik ada Mazhan Punya Anak. Athirah lah tu. Dia je active msg dengan aku sampai aku tidur. aww. Thanksssssssssssssssssssssss gedik!

Kay, sambung. Aku dah tak ingat apa aku buat. Lepas makan tengahari, aku mandi.
Lepastu, aku online. Lepastu, aku main PS dengan bebudak. Ngeh, tak main pun, tengok je. Takde mood nak main. Aku main dengan budak je. Main chakchak ah ape ah. Pastu, dorang gaduh +,+
Pastu aku tertidur. Aku bangun je, takde elektrik. Aku mcm "Eh, apahal ni?"
Aku jejerit panggil dorang. Suruh buka kipas, sebab aku nak tidur. Tapi tengoktengok takda elektrik.
Hebattt. Masuk bilik, terus online. Aku bosan duh. Kbye. Internet lembab mcm apa je. Nak je aku hempas lappy nii. Sabaaaaa je ah!
back to top?