▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, May 11, 2011 @ 7:05 PM
fvgfghyjujk
Hello to all readers. Assalamualaikum.Alright, exam Jumaat depan. Gosh, aku tak buat persediaan.
Noooo, aku taknak result aku kali ni seteruk result aku sebelum ni. Sangat teruk! Err aku taknak turun kelas SATRIA. Nooooooooooo! Aku nak stay PESONA! Jyeahh, Maths aku dah faham sikit. Cikgu Afiq dah nak pergii sebab cikgu Math dah habis pantang. Cikgu Hasrul pun sebab Cikgu Hasrul cikgu practical. Aku sayang gegila kott kat dedua cikgu ni. Dah mcm abang aku dah :(

Haritu buat PHOTOSHOOT dengan cikgu Hasrul. Dah dia bawa camera -.-
Kay, semalam time Muzik aku kena marah dengan cikgu sebab aku bising. And cikgu cakap aku bermasalah -.- Seriously terasa gila babeng ohh. Tapi lepas rehat dah ok. Haha.

Time BM satu kelas kena marah dengan cikgu comel sebab karangan kiteorang teruk. Aku dapat 28/40 je. So dapat ah 70%. Kay kebodohan aku terserlah. Kbye.
back to top?