▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, May 27, 2011 @ 10:14 PM
HELL plus O. = HELLO!

Finally, EXAM DAH HABIS! Yeayyy!! Sape tak happy duhh? Time nak habis ICTL pun aku dah jeritjerit. Btw, ICTL seriously susah duhhh. Tu lahh akibat tak pernah datang kelas ICTL. Lepas ni aku ingat nak datang ahh. Aku nak score ICTL -..- (Bak kata Chee How)

Aku rasa aku dengan Chee How dah ok sebab dia ajak aku study ICTL semalam. Semalam tak pergi beli keropok sebab nanti aku sansksfhdgkjkd. Time exam ictl aku mengaku aku tiru Sarah and Aisyah. Sumpah aku blank duhh. Haihh. PJPK, ok lahh juga. But susahhh! Menyesal tak baca buku. Cikguyang jaga kelas aku tu sangat lah kerek sebab tak kasi aku gi toilet. Err. Tapi pergi juga time nak balik.

Time otw nak balik tu cakap pasal purse dengan Mama. And dia terus nak pergi SACC beli purse. Sakaaaii -.- Ambil KakNgah, then makan kat Noodle Station. Kiteorang jumpa kakak Farisha yang KakChik tu. Kiteorang buat kedai tu macam kedai sendiri je duhh -..- Haha. Okayy Mama beli benda tu banyak sangat ragam. Rela je tangan aku nak menyepak nye (ayat mama) Haha. Haaa, Sejarah aku dapat 58. KEBODOHAN AKU TERBUKTI DI SITU. Aku cakap kt Mama yang tak dapat paper pape lagi. Warghhh takut lah sial!

Okay sampai rumah je mandi. Lepas tu pergi rumah MakYan. Ohh esok KakYati kahwin and KakLong pergi UM. Aww. i'm gonna miss Syafiqah Haizad when she's gone :( Yes sebab dia tu over and dia tu caring. Okayy sambung eh. Aku panggil Husna, around 10 macam tu. Kiteorang lepaklepak semuasemua lah kan. And guess what? Aku onthephone lama gilaaaagilaaa dengan Ifan! Hahah XD Bongok gilaaa ah! First tu banyak sangkut, sebab PakTeh call lah Ayah call lah. Yeah Nana masuk hospital gaduh dengan Amir. Awccchhh. Kepala Nana darah. Btw, dorang ni cousin aku. Aku balik rumah jap sebab Ayah suruh ambil sweater nak kasi Nana semuasemua lah apa lah. Then sambung balik. Okay kalini yang lama. Haha XD Sakai jee. Aku balik rumah pukul 1. Aku gebang kaklong yang aku duduk bawah khemah je. Padahal aku jalan gi kedai lahh duduk kt boat lah. Haha. Malam semalam memang sumpah best! Mama tak marah aku balik lambat sebab sekali dengan KakLong. 


Okay that's all. Terasa aku sakai sebab tak ikut KakNgah, MakLang and Acap pergi tengok Movie. Bye.

back to top?