▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, May 22, 2011 @ 2:55 AM
KAMPUNG YOO (Y)
Heyheyyheyy. Assalamualaikum (Y)
Kay now aku currently kat kampung. Maybe balik malam nanti kuutt. Haha. Macam budak tak exam je kan? Nasib baik ahh esok english JEEE. And aku sekolah petang. Haha. Sumpah aku macam budak takde gaya nak exam. Nak story sekarang ke? Kayy petang ni bosan so aku online lah kejap. Even internet ni lembab macam siputt, Ngehh. Sabor je lah -..- 

Bagi aku lah kan. Balik kampung kali ni sumpah best gilaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaik! ;D
Serious duhhh. Kat kampung kali ni aku tak duduk je. Mesti ada je benda aku buat. Yeahhh ;D

Kiteorang gerak hari Jumaat, lepas maharajalawak time sepah perform. Ehh maharaja lawak punya yang minggu ke 8 ni sumpah best gilaagilaagilaagilaa kan? Haha. Serious duhh. Best gilaaa ahh! Cuma aku tak tengok Balas punya. Ayah tak sabarsabar nak balik . Err -.- Kay time nak naik kereta, aku, Wanie and Eiqa gaduh. Alaa, pasal tempat duduk jee. Aku nak duduk belakang, Eiqa bebel apa ntah. Aku dapat gak duduk belakang dengan Kak Eina. Time otw tu, aku banyak tidur jee -..-

Sampai je, ingatkan nak terus tidur. Tetiba segar lah pula -.- Masuk rumah je dengar Anis, Abang Mian and KakWatie gelak. Rupa-rupanya dorang tengok Maharaja lawak kt youtube. Heh. Sakai gila. Haha. Aku pun join je lahh. Aku tidur pukul 340. Sampai pukul 150. Bangun agak awal. Aku tolong Anis sidai kain semuasemua lah kan. Tapi aku banyak habiskan masa aku main PS dengan layan bebudak ni -..-

Untung ahh ada anak sedara ramai. Untung lagi sape ade adik oh :(
Dahdah, jangan nak sedihsedih sangat lah kan Wada hoii. Aku pun tak ingat sangat apa aku buat, tapi, nah lah tengok sendiri -.-

Ehh internet lembab lahh CHAYUNKKSS. Shushaaa itewww nuccxx tuwnjuwwk gawmbawr. Haha. Semalam aku merempit dengan Athirah, kiteorang text guna bahasa rempit yang power punya. Hasif marah aku tulis centu kt dia. 

Kk, aku nak pergi rumah MakLang. It's laksa time! ;D Byebye ;D See youuu soon! Wiiwiitt.

FARAH HANNIS ; aku sayang kau lah weh! 
(Takde kena mengena. Kay aku tak rapat sangat dengan dia, but, aku TERINGIN nak kawan rapat dengan dia)

KBYE!
back to top?