▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, May 1, 2011 @ 2:47 AM
Lalalaaa
Ya Allah, serious aku tak leh bayangkan kalau rumah aku internet slow gila macam ni. Err. Rasa macam nak je aku humbei lappy ni ke sungai.  nak hujan. Noooooo, jangan lah hujaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Aku nak pergi join dorang main kt tamaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn :3 Ehhh, lama tak main bola sepak :3 Asyikasyik main tutup botol kt sekolah JEEEWWWWWWWWWWWPPPZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. Kay, seriously aku BOSANGILANAKMATIIII. Facebook slow GILEEEWWWWW DOWWWHHHHH. Kay, baru ni, Amir datang and cakap "Maksuuuuu, tengok Amir buat ni". Aww. Dia ni comel sangat. Suara dia comel sangat. Wiwwwiiittt. Amir main benda gasing yang tariktarik tuu. Teringat time 5 tahun kiteorang semua addicted main benda tuh. Hmmphhh. Time flies so fast. And, now dah 1 May. Hope bulan may aku tak banyak moody mcm bulan April. May, please be nice (: Urghh, aku nak pergi wedding Maira punya kakaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :'O Idlan ni coemi mcm upinipin. Hihi, Banyaj budak kt sini. Rumah aku duduk sekarang ni tak ramai laki, cousin aku belah Mama banyak perempuan. Yang laki semua dah kahwin and aku tak rapat POOOWWWWNNNN dengan diaorang. Ehh, bebudak ni main berlakonberlakon lah. Haha. CHOOOOOO CUTE (; Haha. Kay, nak main kahwinkahwin dengan dorang. Byebye (;
back to top?