▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, May 11, 2011 @ 9:14 PM
Macam mana kita nak tahu yang bf kita setia ke tak? I mean, sekolah lain, rumah pun agak jauh and jarang jumpa.

Act mcm ni. Aku baru lepas baca blog Candy. Aku rasa ni mesti pasal dia and ex dia. Ex yang dia bangga bangga kan tuh. Yeah, aku pun ingatkan ex dia tu baik. But, err i don't know. So, tunggu sekolah je lah. Mesti ada benda yang Candy nak story, right? Tapi ex dia memang suka layan perempuan. Ish chop, apa aku merepek ni duhh? Ngehh. Kay aku sendiri tak faham apa aku cakap. Haa btw, semalam an aku beli Slurpee kt sekolah tau. Time nak pergi dewan alamanda tu, lalu ah Tanah India. Pastu ada keling ni pegang slurpee aku and cakap "nak shikiiiiiiiitttt, nak shhikiittt". Babi punya keling. Ape ntah aku cakap kt dia and aku blah. K tu je, aku benci keling except R. Jananes a/p Ramachandran. Byebye nak pergi sekolah ;D
back to top?