▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, May 9, 2011 @ 7:40 PM
Natural.
Heyhey. Semalam kannn, haha. Takde apa yang best. Ada Dina and the gang. Yeah, Dina yang nyanyi lagu dengan Zizan tuhh. Dia cakap pasal ehem! Haha. Tak elok ahh cakap kat sini en. Tapi, seriously aku terkejut tetibe je dia ada. Dah ah time tu aku tengah nyanyi lagu Selamat tinggal tuh.

Good news, Azli tak jadi pindah. Alhamdulillah :)
Kay now aku kat rumah Raja. Tadi ada k-rek. Banyak sangat activity dia. Penat aku =.=
Dah ahh banyak kali aku kena attack =.=
Sabar je lah.

Harini ada PIS punya presentation, and aku dah siapkan semua. Semalam aku tunjuk kt Mama, Mama suruh aku buat presentation kt dia dulu. Err sangatlah annoying. Nak nangis aku. Mentangmentang ah aku ni bodoh =.= Kay exam nak dekat tapi aku tak buat apaapa pun. Well, excited Sabtu ni. Haha kbye
back to top?