▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, May 29, 2011 @ 12:04 AM
NAZREEN SYAZWINA NAZARUDDIN -..-
Okay ni muka comeeel dia tu.
Ok aku nak cerita sikit pasal dia. Aku kenal dia last year, melalui kawankawan aku. Kan aku sekolah agama kt 18 kan? Aku pernah jumpa dia 1 kali je. Tapi best! And aku macam nak jumpa dia lagi. Tapi nanti mesti malumalu sebab Aryn ni HOTSETAP! Hihi. 

Kay, gambar ni Aryn baru masuk harini, dia pakai braces duhhh. #PERCAYABODOHAH.
Haha. Firstfirst tu aku percaya gilaaaaa bubby! Then kena gebang. Dia cakap dia edit je. Err, rasa macam nak je patahkan gigi dia tuh XD

Dah aku dah besar kan -..-
Aku baca je aku macam "What the fuck?" Haha. 

Kay aku nak pergi makan kt kenduri tuu. Anis dah memekak dah ni -..-
Byebye. Aku kena buatkan Ifan blog, dia nak. Gedik je -..-

back to top?