▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, May 20, 2011 @ 9:30 PM
Now everybody put your hands in the air. 
Eh choopp, lupakan je lahh sebab ketiak kau tu busuk. Ngeh aku buat lawak, gelak ahh sikit -..- 
Kayy kesakaian aku terserlah disitu ehh.

Semalam exam BM. Okay boleh lah tahan senang dia tuhh. Tapi semalam aku macam happy gilaaa ahh. Tak tau ah asal. Takde istilah sedih dalam hidup aku semalam. Semalam time pagi aku online, then kakLong cakap
"Wada!! Bukan kau nak exam kee petang ni?" Aku dengan kereknya jawab "Ye lah. Nape?"
KakLong ; boleh lagi kau online?
Ayah menyampuk : Takpetakpee biarkan dia. Kalau result dia teruk nanti kita rampas phone dia.

Aku terus tutup. Haha. And, aku siap awal semalam. Untung ahh semalam Cik Jumaat datang awal semalam. Haha. Aku pergi beli keropok. Kerol nak jumpa kt kedai acik gemuk tuu. Sebab dia nak aku story something. Aku pergi dengan Athirah je lah sebab Raja taknak follow. 

Kat sekolah, ntah ah. Aku asyik gelak je. Pastu buat benda bodoh, buka mata besar and then cakap "Takut tak? warghhhh. takut tak?" Haha. Kebudak-budakan aku terserlah disitu eehh. Exam first penulisan. Ringkasan pasal Keracunan Makanan. Karangan bahan Rangsangan keburukan merokok. Karangan umum ada Surat Tidak Rasmi and bahagian D keluar watak perwatakan Sukar Membawa Tuah. Aku tak focus yang tuu, nasib baik lah senang. Cuma mak Adit aku buat Mak Tijah. Padahal Mak Tawi. Sioottt je.

Time rehat aku lepak koperasi je. Haha. Tapi time ni ah banyak gila aku gelak. Freaking happy gila time ni. Dorang lawan tangan, sape kalah lempang aku. Siaaal je. Err. Lepastu pemahaman. Agak susah duhh pemahaman. 

Aku dekat kampung sekarang. Internet dah laju duhh. Pasang apa ntahh. Untung ahh Anis dengan abang Epoi dapat notebook sorang satu. Jealous weh jealous. Kehkehkehh. K turn Munirah pula nak online, menyemak je dia ni. Err.

Till here, BYEBYE.
back to top?