▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, May 10, 2011 @ 7:34 PM
One time.
Lagu baru dekat blog aku best kan? Lagu one time guna muzik Just the way you are. Yeah, aku minat JustinBieber and BrunoMars. Aku tak tahu ah nak team sapa. Bieber kut. Hmm. Alhamdulillah, presentation PIS semalam berjaya. And aku rasa team Intan menang sebab ustazah puji gilagila dorang punya isi. Semalam hari penat aku. Tengah buat KH boleh tertidur. And aku terbangun bila Mama cakap dalam phone "KAMU JANGAN NAK KURANG AJAR DENGAN ENCHU. KAMU JANGAN NAK SURUH ENCHU AJAR ANAK ENCHU". Something like that lah. Goshh, family problem lagi. Hmph. Kesian Mama. Eh it's not KakLong's fault. Dia buat benda ni mcm random. Dia just kasi
Sebab harta dan duit, nak putus keluarga?dah bertahun tahun hidup sama sama then dalam satu hari je boleh berpecah sebab duit? dunia oh dunia. -Syafiqah Haizad via Facebook-

Ada ke dia tagtag nama semuasemua? Err. Seriously tak matang. And u kata kakak i budakbudak and tak berhak nak masuk campur? Hello, dia memang tak masuk campur. Haishh, THIS IS LIFE.

Haaa, semalam, time KH. Err ok ah. Tapiii, eeeeehhhhhhhheeeeeeemm! JAGUNG AKU DAH TUMBUH. Yeah kecik je lagi. Hihi. Che dengan Hakim cerita something yang agak sedih didengar. Yeah, aku kesal dengan sikap kau. Kesal sangat. Fikir kau tu baik sangatlah kan? Tapi, erm. Setakat solat cukup, tapi perangai mcm longkang, berlagak, sorry to say ah. Aku benci perangai kau. Semalam, Candy cerita pasal Higashi. Hm, Imiss someone I love before. Eh ada lagi. Aku ada surprise. Tapi, tunggu je lah eh. Aku nak main kasar dengan kau. Boleh kan sayang? Just wait and see (; Kata ImamMuda tapi tengok lah nanti, mesti kau mencarut juga. So jangan nak bajet kau tu bagus sangat -,-"
back to top?