▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, May 8, 2011 @ 6:05 PM
Seawhatweseas
Hello guys. Assalamualaikum. First at all, HAPP MOTHERS'DAY (:



Mama, sorry kalau Wada ada buat salah. Selalu buat Mama nangis, selalu tak dengar cakap Mama. Selalu sakitkan hati Mama. Selalu ejek Mama. Thanks for everything Mama (: Thanks sebab besarkan Wada. Thanks sebab jaga Wada sampai sekarang. 
My Mama is my everything. Kalau tengah nangis, cari dia. Kalau tengah lapar, cari dia. Kalau tengah gembira, cari dia. Kalau tengah penat, cari dia. Kalau tengan bosan, cari dia. Mama lah ibu, mama lah kawan, mama lah kakak. Mama selalu buat aku happy kalau aku badmood. Tapi, time Mama happy, mesti aku yang buat mama badmood. Mama banyak berkorban untuk aku, tapi aku? Hmpphh. 

Kay, BARANG YANG LEPAS JANGAN DIKENANG.
Semalam, aku pergi tuit. Kat rumah KakYang. Sekali dengan Ayu, Hakim and Nadia. KakNgah pun ada. Tuit nya dekat rumah KakYang. KakLong cikgunya. Mama, Ayah and KakYang balik kampung. Yang ada kt rumah, kiteorang, Aus, Fakhirah, Abang Yang. Bibik and SHAPIIIQQQQ!!! ;D

Truth be told lah kan, semalam aku mana ada belajar sangat. Hihi. Aku buat sekejap je, lepastu mainmain dengan Syafiq. Syafiq ni dalam 1 tahun lebih, makbapak dia kerja kt kedai KakYang. Kengkadang je dorang ambil Syaifq tu. KakLong cakap "Mak dia taknak dia ke? Kalau taknak, kiteorang nak".
Mama promise dengan aku nak ambil anak angkat. Yeah, sebab Mama dah tak boleh beranak and aku terlalu nak sangat adik. Mama loves baby too. So mama cakap, pindah rumah baru nanti, mama ambil anak angkat. But, aku taknak yang baby. Nak mcm 1 tahun lebih. macam Syafiq. HE'S FUCKING DAMN CUTE! Nak tahu tak? Dia suka aku ;D Sikitsikit je datang kt aku, kakling nak dia, dia nangis and then duduk atas perut aku. Hihi. Dia kuat nangis, but senang sangat nak pujuk. Dia suka baring kt kepala aku. Awww. Comel gilaaaa. And, dia suka cium tangan =.=

Aku habis baca buku cepat sangat. Haha. Aku main tumblin' monkey lah apa lah =.=
Aus yang ajak. Hihi. Lepastu, tengok tv jeee. Pastu pukul 5 camtu Mama ambil. Makan and lepaklepak kt kedai KakYang sampai pukul 830 cemtu. Time otw tuu, Mama cakap Sabtu ni ada surprise. Aku dah tahu dah apa bendanya, hihi. So, tunggu je lah eh?


This Saturday. Yeah.

back to top?