▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, May 17, 2011 @ 6:41 PM
Teacher's day plus Wesak day
Heyyloowww. K ama tak update blog. Alright aku rindu.
Hari guru. Datang je terus pergi kantin. Nasib baik ada Thirah and Aina. Sign kt card semuasemua. Belabela card semua. Lepastu kena duduk kt dataran roselle. Err SEJUK GILLAAA BABENG AH. AKU RASA SALJI SIAL. Kayy aku asyik repeat benda yang sama je time duduk kt situ. Yeahh, panas gilaaa mat. Duduk belakang, pindah duduk depan. Lagi lah sejuk dia -.- Kayy ada gambar sikit



Banyak aku dengan Thirah je kan? Yeahh aku berkepit je dengan dia. Hihi.
Lepastuu, pergi lahh kantin sebab paaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaasss sangat. Ada orang cakap
"Wadaaa, mana boleh pergi kantin, ada pengawas tahan ahh."
Aku jeling and terus pergi kantin. Haha. Kekerekan aku terserlah. Yeah aku kerek. Lagilagi dengan budak aku benci. Jumpa je perli. Haha. 
Kat kantin, firstfirst sikit, lamalama ramai gilaaaaaaaaaaa. Kiteorang dah booking tempat 1 Pesona. Bawah ipas depan aiskepal. Haha.















Tak lama lepas tu, ustazah datang. Kiteorang makan cake.


Aku orang second yang ustazah suap. Aww aww. Haha. Ustazah blah je, kiteorang makan + perang main cake. Bising kantin tu -.- Time perang tu phone aku jatuh. Nasib baik ok. Haha. -.-
Aku ingat nak pergi sekolah 20, lepastu Candy call, dia ajak aku pergi sekolah 19. Aku pun pergi lahh. Time ontheway tuu, ada juga gambar









K dah sampai sekolah. Time dah sampai tu, salam cikgu semuasemua lah kan. Yeayy cikgu ingat aku. Sekolah dah cantik ohhh. Kitaorang pergi je dah cantik. Sakaaaaaaaaaaaai. Time duduk kt astaka tu, i mean, berdiri tu, aku tetiba je menangis. Err. Masalah jee. Haha. Yee aku rindu gilaa kt dorang. Last year Alif Syahmi kasi bunga en, aku simpan lagi. Hmmphh. Dorang dah darjah 2, comeeeeeeeeeeeeeeeeel!
Alya and the gang pun mcm byebye kt aku. Uwaaaaa, nak doranggggg!! Aku turun and then lepak dengan Nany and the gang kt bawah astaka. Whoaaaa suara Nany leeeeeembut gilaaa. Mimy pun samaa. Tapi aku jumpa Mimy kejap je. Time balik tuu. Yee suara aku mcm cartoon. -.-
Eh btw,













Lepastu balik. Nurin ajak aku pergi sekolah agama. Ok tak pergi pun. Haha. Rugi gilaa tak pergi McD tuu. Aku tengok gambargambar dorang and blog dorang pasal McD, sumpah mak sedara aku jealous. 

Wesak day. Aku pergi rumah KakYang. Study kt sana. Tu je. Bye


back to top?