▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, June 2, 2011 @ 10:50 PM
GHOST OF YOU

Best kann lagu baru kt blog aku? Hihi. Selena Gomez. Well aku memang minat dia since lagu Fly to Your Heart dengan Round and Round. Haha.

Actually aku nak story something. Harini birthday someone yang sangat bermakna bagi aku. Who's that lucky girl? It's CANDY COLLIN! CANDYCANDYCANDY! HAPPY BIRTHDAY BUSUK! 
Kau nak hadiah en? Kau nak apa? Cehcehceh. Btw imissyouuu. Haha. Candy dah 13! Kau dah tuaa. Well tak lama lagi i'm perfectly 13. I'm not 12 anymore :( Candy, belajar rajinrajin! Dengar cakap makbapak. If kita dah pindah nanti, jangan lupa aku kayhh? Sayang kau RAPATRAPATRAPATRAPAT ;DDDDD

Aku malas nak tunjuk gambar si Candy. Well orang yang baca blog aku ni pun kawankawan aku juga (;

Btw semalam kakngah dah break and baru tadi dorang dah couple balik. Well, tengok lah siapa yang tolong kan ;D
back to top?