▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Saturday, June 4, 2011 @ 11:48 PM
I don't want my love to go to waste
Hihi. Hello guys! Title aku sebenarnya aku ambil dari Beautiful Soul. Untung lahh Mai dapat boyf macam Jesse. Kay jealous. Haha. KakLong ada kt rumah and now dia tengah menyanyi melalaklalak =.= Malam ki kiteorang hantar dia pergi UM. Dia balik je macammacam benda dia cerita. Haha. Semalam, aku pergi potong rambut. But, sikit jee. Tapi, terasa lahh rambut aku pendek sikit. First pergi dekat Charisma dekat 18. Barber takde kt sana. Tunggu lahh Mama and KakLong buat sauna, facial semuasemua tu. Lama gilaa. Serious bosan! Aku dengan kakngah merayau. Kitaorang potong rambut kt kedai sebelah. Eii. Kotor duhh. Nasib baik anak dia comel. Haha. And aku tak tahu macam mana rambut aku boleh jadi macam ni
Makin panjang adalah and nampak straight. Haha sakai. Malam tu, mama ajak pergi mince. Pukul 2 baru balik. Alaa tak jejak mince pun. Mama just nk tengok tempat dia exam jee. Dah ahh kaklong bising duhhh, BYEBYE! (Y) ;D
back to top?