▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, June 8, 2011 @ 12:29 AM
Mabuk?
Cuba cari mana satu aku. Hihi. Okay now memang rasa macam mabuk sikit. Taktahu lah kenapa =.=

Semalam aku keluar dengan Athirah and Athirah (Candy). Candy ambil aku. Hihi. Aku tak beli lagi hadiah minah ni. Candy, hadiah kau aku janji aku kasi, but not now okay! (: Semalam aku banyak kali cakap keling. Keling pandang tak puas hati je. Hahahah. Sakai. Tapi seriously semalam penat gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aku bangun awal, dalam pukul 830. Padahal tidur pukul 2. Pukul 4 terjaga kejap sebab Wanie balik rumah. Dia tunjuktunjuk lah barang yang Chu kasi =.=

Pukul 12 gerak, pukul 3 camtu pergi rumah Candy. Tunggu dia. And then jalan kaki pergi rumah Athirah. Jauh kuttt. Dah lahh panas. Mainmain dekat rumah Athirah and kakak dia hantar aku balik. First kakak dia taknak hantar, nak nangis duhh time tu. Ye ahh Mama and Ayah pergi Jalan Kebun, PakTeh balik pukul 8. Anyway thanks to Mahirah Mazhan sebab hantar aku. Sorry sbab susahkan akak (: Mekasih bebanyak!
Sampai rumah je, baring kejap, then mama call ajak makan kt luar =.= lepastu, pergi sacc, mama nak tempah kek kt secret recipe =.= Malam ni pergi rumah Maktob, ada ceramah apa ntahh. Lepas tempah kek, rondaronda ShahAlam, dengar je lahh Mama story kt Ayah. Err. Okay bye
back to top?