▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, June 30, 2011 @ 5:29 PM
Someday
Justin's perfume. Someday. Yeah i want it. Really want it. Mama, ayah, Wada nak tu sempena birthday Wada. Please :(
Okay i'm crying right now. ok dah stop.
Guess what? Sekarang pukul 813 wehh. Awalnyaa aku bangun. Pukul 645 dah bangun -.-
Nak tidur, tapi tak boleh. Hiahhh -.- Athirah Mazhan nak datang rumah ni -.-
Tapi dia tak jadi tidur. Dia patutnya tidur rumah aku malam ni -.-
Okayy aku tak buka tv sebab tadi aku buka ada hantu. Babun -.-

Semalam till Sabtu hari Koperasi. Best ke? Aku tak rasa best. Kalau rehat tak sama dengan form 2 best lah kutt sebab form 2 ramai -.- Hahh! Aku tak siap folio and nota sejarah. Ehh harini tak belaja sejarah sebab rehat satu jam. Yeayyy!!
Ada yang menari :-

Berdating :-

Melepak :-

And many more.Sape yang takde duit tu tengok je lah barangbarang yang jual tu sambil buat muka.


Semalam Hakim cakap ada someone ni ikut aku. Hmphh. No comment. andand Hakim cakap lagi
"Asal benda yang Wada buat mesti ada orang tiru eh?"
Something like that lahh. Semalam kiteorang kena marah dengan cikgu sebab masuk lambat. Derr, aku ingatkan KH pukul 430. Semua relax je pergi buat showtime kt kelas -.-
 Masuk je blik KH semua macam

Time nak masuk kelas semua minta maaf.

back to top?