▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, June 26, 2011 @ 7:31 PM
Wanna be your victim
Hoyyaaaahoy.
Lama seyhh aku tak update blog. Kehkehkeh. Takde masa wehh. Aku asyik online pakai phone je -.-
Okay sambung. JUMAAT! Hari Jumaat lepas aku rasa hari yang BEST! :DDDDDDDDDDDDD
Pagi tuu, aku pergi rumah Candy, ambil Candy and then pergi rumah Athirah. Lepas tu kiteorang bertiga pergi rumah Hakim. Hahaha best gila ah! Tak de lah best gila -.-
Tapii, main omegle semuasemua. Aku nampak T.T ohmyygoidee, err.
Okay lepastu lepak lenggong. Mama Hakim belanja makan. Thanks for the treat! Muahmuah! :D

Lepas tu pergi rumah Hakim balik, and then pergi rumah Athirah, siapsiap pergi sekolah. Lepastu pergi ubudiyyah beli air kelapa. Lepastu lepak kt depan pagar. Beli chewing gum banyakbanyak -.-

Skipskipskip and skip. Candy bawa camera -.- Harap je pengawas tapi -___________-
Lepastu ada announcement kena turun pergi Dataran Roselle. Semua dah cuak sebab banyak bawa barang yang tak sepatutnya dibawa -.- Sarah dengan Hakim buat drama hindustan weh !!! Omggggggggggggg! Jealous gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Pasal kena pergi dataran Roselle tu, Rupa-rupa nyaaa ada pasal 1murid 1 sukan tu -.-
Panglima kena berkumpul kt gelanggang antara blok B dan C. Aku pegang port bola jaring and aku masuk bola jaring. Hope menang lah ye? Kbyeee

back to top?