▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, July 3, 2011 @ 6:59 PM
1 MURID 1 SUKAN 1 MALAYSIA
Holla guys. 
Sabtu lepas ada buat 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia. Nama seriously taknak kalah, right?
But, idk why, hari tu lah aku menanti nanti. Haha excited gila nak lari.
Tapi seriously, aku tak lari pun. Kiteorang second last kut. Tawaf satu sekolah XD

Okay. Aku bangun 5:45. Semangat seyh! Lepastu siapsiap pukul 6:05 gerak pergi rumah Anis. Ingatkan dah lambat, tengoktengok Anis tak siap -.- Pukul 640 centu baru gerak. Ngeh -.-
BEST TUNGGU MAWI! >.<
Sampai je, aku pergi tanah India, duduk dengan Aina and Ami (Athirah).
Ami comeeiiii kalau tak pakai tudung. Hihi. Lepas tu pergi Dewan Alamanda. 
Haaa! Jumaat haritu kan, kiteorang main tepung sempena BIRTHDAY ANEP! YOOO BROTHER, HAPPY BIRTHDAY! :DDDDDDDDDDD

Lepastu, lari lahh. Lepastu, duduk kt dataran Roselle ada amenda ntahh en. Lepastu dah boleh bebas. Ada wall climbing, archery, battle of the band and many more lah. Haha XD Nampak macam best ingat nak join tapi kalau wall climbing tu orang ramai tengok -.-
Kiteorang tengok battle of the band sekejap je. Aku melalak menyanyi lagu Extrvaganza, pastu lagu Juvana tu and Na na na. Haha XD Eh malam ni Juvana.

Lepastu, balik. Tak balik pun, pergi rumah Azli. Lepastu mak dia hantar pergi k-four sebab aku nak beli casing phone. 
Lepastu ambil cab pergi mcd. Pakcik tu cekik darah gila anjing ohh. Fikir dah tua je. Aku tanya apa ntah pastu dia diam, aku reply "HAA SPENDER!" Menyirap seyh dah ah mahal. Macam jauh sangat je en. Tapi takpe, orang tua en. Tak lama lagi mampus ah tu -.-


Okay, sampai je McD, ambil tempat. Aku ajak Raja pergi kedai kejap, time nak pergi tu ternampak Wafiq and Irfan otw. Aku macam biar je ah kan. Time nak masuk McD tuu, ada lagi dorang. Just byebye je ah. Aku suruh dorang naik duluu. Bila dah naik, semua buat hal masingmasing. Tak bertegur pun -.- Seriously weh. Ok tipu ada ah sikit. Aku, Azli, Raja and Candy sebuk buat photoshop. Ami pergi main phone dia -.- 

Lepastu, Nana dengan Effa datang. OHMYGOIDEEEEEEEEEEEEEEEE NANA COMEL GILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Sumpah aku cakap wehh :DDDDDDDDD

Lepak sikit, lepastu Nana nak pergi oleole. Aku cakap ah aku nak ikut, pastu Nana bisik
"Tinggalkan Wafiq dengan Candy kt McD"
Kiteorang pun tinggal kan lah dorang kt McD. Haaa! Time kt mcd aku jumpa Iena. Alaa, SABRINA SULAIMAN! Bapak ah sungguh tak sangka seyh! Kiteorang sesembang semuasemua. Okay pastu gi oleole. Macam orang gila kt sana. Pusingpusing semuasemua tuu. Hahaha XD

Lepastu pergi mcd balik, and then pergi skatepark. Guess what? ADA KELING NI. 3 ORANG. SORANG BOOONCITT! Gay siaaaaaaaaaal! Laki dengan laki pegang tangan. Bapak ahh jijiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!


Duduk lama sikit and balik. 
BYE!
back to top?