▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, July 10, 2011 @ 8:41 PM
Birthday! :D
Hoyyaaahoy!
Guess what? Today is my birthday. Thanks ehh sesape yang wish tuu.

Setelah sekian lama aku dah tak update blog, kali ni aku nak update panjangpanjang. Boleh right? :D

Okay start from hari Khami haritu :D Hari Khamis, time BM, duduk kt dewan Alamanda, practice debat! Whooot! Agak susah >.< Lepastu amende ntah en. Time KH, main air! Hihi beeeeeeeeeeest! >.< Nak lagi nak lagi! Haha tak segan enn.
Jumaat lak, report card lak. Haha aku dapat kt Cikgu Baiti. Dia cakap "Dia ok, tapi banyak cakap" time nak balik time salam cikgu semuasemua tu, ustazah cakap "nasib baik tak pergi kt ustazah, kang ustazah cerita pasal semalam" Hahaha XD Pastu ayah cakap aku gaduh. Ayah suka duhh -.- time otw nak naik kereta, aku cerita ahh A-Z kt ayah pasal semalam! :D
Lepastu pergi 18, aku nak makan sebab lapar gila. Ayah tinggal kan aku sensorang then dia pergi tengok baju. Shizz. Nasib baik ada Azrul and Candy teman. (Text je pun). Haha XD Lepastu, pergi Klang, ambil baju Mama. Lepastu, ambil Mama. Mama tersenyum tengok result aku sebab banyak meningkat. Alhamdulillah aku dapat number 6:D

Lepastu, pergi hantar KakNgah pergi UM. Bapak jam gila sial. Bersih ah ni. Cibai tul! Lepastu patah balik lalu Subang. Siapsiap nak balik kampung semua, then, pergi balik. Still jam, terus ah balik kampung. Time kt Sungai Buloh tu jam. Erghh! Lepastu dah reda dahh.
Sampai kampung, sesembang semuasemua then tidur pukul 4 centu. Aku text dengan Azrul ah sampai tdur lambat -.- Lepastu bangun lah kan. Sesiap pergi kenduri semuasemua tuu. 
Takde gambar cus aku tak bawa camera. And gambar kt camera Kak Eina. Lepastu lelepak lah kn kt kampung. Pukul 6 centu aku pergi Lumut :DD Jenjalan dengan Abang Mian, Humaira, Asyraf, Anis, and KakNyah. Pukul 9 sampai rumah. Rehat jap then otw balik Shah Alam, haha.

Ahad tu, kaklong balik. Banyak story seh pening aku -.- Kan birthday aku en, dorang cam sakai kasi frame free kt aku. Err. KakLong cakap nanti dia belikan beg. Hihi :DDDD Seriously, i love my sis. Tetiap minggu dia balik. Hihi :DD
Hari Ahad tu tak banyak activity sangat, banyak menyepahkan rumah je -.-
Pukul 4 centu aku ajak Husna datang rumah! Haaaa, hari Jumaat petang Zulqarnain n the gang datang rumah. Tapi duduk luar je lah, tunggu aku kuar. Bapak ahh sanggup seyh dorang! Haha XD Zul siap salam Ayah lagi. And Ayah ingat dia bf aku, sebab dia layan ah cam baik en.

Tepat pukul 12, KakLong call. Dia cakap happy birthday semuasemua tu. Haha XD
Pagi ni, aku tengok KungFu Panda 2. Aku nak terberak, then terus balik. Bukan balik but gi rumah Athirah. Bosan seyh! Esok KL Gangster! :DDD

Kbye!
back to top?