▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, July 4, 2011 @ 5:12 PM
Down to earth
Holla holla. Waka waka eh eh :D
So what's up guys? Kay sekarang ni pagipagi lagi. Seems like sekarang ni aku jenis tidur awal and bangun pun awal. Blog aku buruk gilagila en? -.- Farah, cepat lahh edit blog aku. Tak sanggup lahh aku nak hadap blog ni

Semalam, ada EZAN datang sekolah. Alaa budak comeicomei tu. Actl, aku tak rapat pun dengan dia. Since dia pindah, aku dengan dia selalu lah juga walling kat facebook. Nanti ada movie. Aku tak tahu punn pasal moviemovie nii -.-
Aku dengar pasal movie tu time perhimpunan, tapi tak focus. Dah asyik main je. Hahhaha XD Lawak gilaaa seyh time perhimpunan semalam. Ada cikgu ni tersalah cakap, dia cakap GEOGROOOOOFI. Semua gelak. Dah ah dia cakap cam jawajawa sikit. Hahahahahahaha XD

Bye!
back to top?