▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, July 28, 2011 @ 9:52 PM
F A S T I N G
TIME FLIES SO FAST.

Hi Hello Hey. 
Isnin ni dah nak puasa, right? And aku tak ganti lagi 2 hari, Omg. #seramnih.
K aku tak tau kenape aku semangat sangat nak puasa, ups, i mea, raya. Aku buka lagu raya and nyanyi lagu raya. That's awkward. Baju raya belum beli, semua-semua tu belum beli peace (Y)

K next week exam. Tah ready ke tak ni duhh. Baca buku pun tak sangat dah skarang. Err sumpah seram. Harini aku tak puasa so boleh jadi setan haha (Y)

And today Aina tak datang. Mesti bosan. Akan bosan. Dan bosan. Tadi ayah call and suruh aku siap awal sebab Cik Jumaat complain aku siap lambat. bising je jumaat ni gedik betul kbye nak mandi byebyebyebye
back to top?