▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, July 13, 2011 @ 6:26 PM
GiveAway : One Klik One Present by Lyssasecret
 Okay today Wada nak masuk contest. Seriously contest ni senang sesangat!
If orang yang tak ditag tu, buka blog ni ye? (:
Comel kan Lyssa tu? Hihi :D
Masuk je contest ni, memang senang! Mana ah tahu ada rezeki en menang ke ape ke :D
Syarat - Syarat Penyertaan :

Follow Blog ini >> http://www.lyssasecret.com/
Postkan satu Entry yang bertajuk ;
"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"
Letakkan banner di atas dalam entry korang..
Pemilihan Pemenang akan diundi melalui random.org..
GA ni lebih kurang macam "Lucky Drawlah"..
Linkkan penyertaan korang ke entry ini
Tagkan kepada 4 orang rakan blogger anda
(lagi ramai , lagi bagus..!!)


HADIAH - HADIAH UTAMA :
Tempat Pertama - RM 50
Tempat Kedua - RM 30
Tempat Ketiga - RM 20


HADIAH SAGUHATI :
5 Orang akan Mendapat Wang Berjumlah RM 10 seorang.


Tarikh Tutup Penyertaan :
30 JULAI 2011

Dengan ini, saya, Siti Nor Syuhada bt Haizad, mentag,
1. Hanis
2. Gha.
3. Pah
back to top?