▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, July 31, 2011 @ 7:53 PM
Huh? Kbye.
Assalamualaikum semua :D Hari Sabtu hari tu kaaaaaaaaaaaaaaaaan, aku pergi library baru :D
Hihi memang AWESOME ah wa cakap lu. K first aku gi 18, and then naik bapak Fifie. Dalam kereta tu, aku still malu-malu. Hihi ye lah kawan lama right? lama tak jumpa haha. K yang ada time tu aku, Pah, Hanis, Fifie and Fara. Yeah sikit je. Sampai je acik tu kasi beg untuk letak kasut. And then kiteorang masuk ruang kanak-kanak dulu. K memang cantikk! Ada pokok lah ape lah. memang maju dari library lama.
K gambar kt facebook ye semua. Tapi bukan semua sebab banyak tau gambarnya -.-

K lepas tu pergi tempat dewasa :D
Haa tengok ni BESAR PUNYAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Kiteorang wat h/w study semua tu and then naik tingkat by tingkat. Haha kewwwl ~.~
And then tengok 6D. K sumpah seram duhh. Kita cam naik roller coaster and then ada hantu ah, batu kejar ah ape ah seraaam but nak lagi hehe.
K lepastu lepak lepak main main online online. Lepas tu lapar order domino's sebab cafe tak buka -.-
Lepak lagi and then balik. K aku rindu korang >.< Hope kita dapat wat cmni lagi. Gilagila je semua nya. Pah gatai minat kt abang ni hahahaahah kbye


back to top?