▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, July 13, 2011 @ 6:46 PM
I wish we had another time, I wish we had another place
Hoyyaaahoyyy :D
Azli kan, dah pinda :'( Azli, mesti rindu kau gegila babi nanti :(
Sayang kau! :(

Ok tutup pasal Azli, nak cerita pasal semalam.
Aku datang sekolah agak lambat, but tak kena tulis nama sebab sebelum pukul 1. Nasib baik ada bapak Husna nak hantar kalau tak ~.~
Masa first, math. Goshh tak siap math! Nasib baik cikgu tak check! Fuuuhhhh!
Lepastu lak, Muzik. Muzik masa first aku kena halau. Erghhhh!
Duduk ahh kt luar tu sensorang. Serious bosan gila. Aku dah macam SPENDER dah kt sana >.<

And then, rehat. Aku masuk kantin je kan, ada cake. Wiwwwwit.
Thanks korang! Rainbow lak tu. Hihi XD
Seriously aku terharu gila sampai nangis kt sana -.-
Aku sapu cream kt Athirah. Masuk mata dia -.-
Pastu dia nak bengang. Terkena kut. Aku lepak je ah dengan Ajai semuasemua tu. Err.
Then dia balas dendam! Tudung aku warna BIRU sebab cake semalam. Hahah XD

Lepastu english. Lalala terlupa bawa buku. Haha XD Then cikgu ajak tengok story telling :D
1. CAMELIA (1 PESONA)
2. SARAH IMANINA (1 PESONA)
3. SAHIRA (1 TIARA)
See? 2 irg seyh budak kelas kiteorang menang! Weeeeeeee :DDD
Be jealous guys :P
And then debat. Kuiiiiiiiiiiiiii aku kalah :(
Aku cam kisah tak kisah. Sebab aku ada sajak! :D
Haha XD

Malam tu, siapkan homework. Alhamdulillah, semua dah siap. Hihi :3
Now tengah pening gila babi, rasa nak muntah pun ada. So bye nak breakfast! :)

back to top?