▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, July 20, 2011 @ 5:56 PM
Life is wonderful (:
Tipu je. Sebenarnya takde ah wonderful mana punn. Ni pun sebab tengah dengar lagu "Life is wonderful by Jason Mraz. Kay. Ada kawan aku ni cakap aku dah berubah, berubah sangat-sangat. He's a boy. Kawan lama aku. Hmphhh.
Keep smile Wada. Dear Bieber, i love you damn fuck,xx.
K. Aku buat dialog eh
H : Wada
w: H.
H ; asal kau dah tak gangster macam dulu eh?
W; kau nak ke? Haha takde ah aku dah berubah ah
H : Tapi kau dah berubah sangat-sangat
W : Maksud kau?
H: Kau dah sombong, macam-macam lagi lah
skip. skip. Dah tak ingat ~.~
H : aku tengok kau dengan kawan-kawan baik kau time sekolah rendah dulu pun dah tak rapat sangat.
W : susah sikit nak jumpa. Kalau dengan bebudak 1 kelas senang sikit.

Ok pastu dah tak ingat.
Lagi apa ye nak cakap?
Haaa semalam aku ada netball punya competition. Between rumah-rumah sukan. Aku memang dah agak dah yang panglima akan kalah. Macam ramai yang tak reti sangat nak main,pergi masuk kan nama. Pastu tak buat latihan punn. K kalah. Number last lagi. But idc haha. Semalam Nabil kasi aku teddy bear warna putih. Whooooottt terharu gilaaa tahap anjing ah. Tak sangka dia tu kasi betul-betul ~.~ Serious memang aku terharu gilaaa. 
Haaa semalam gi sekolah pukul 145. Ingatkan taknak pergi, tapi pergi jugaa. Ayah kasi but mama tu haaa. Tapi semalam best! Kiteorang dah buat community kutuk minah tu. Hahahahahahahaah XD
Kbye
back to top?