▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, July 21, 2011 @ 10:16 PM
Live like we're dying
HOHOIHOY!
K dah pukul 1. Semua tak siap lagi apa tah lagi Sejarah. Maaaaak ~.~
Ok lupakan. Semalam enn time nak pergi sekolah hujan lebat. Aku suka sebab hujan. Well dah lama en tak main hujan. (Y)
Okay blog dah lain sikit en? Thanks to Farah Hannis kerana membantu. Haha. Ok semalam sampai je sekolah aku lepak sekejap je kt Bus Stop dengan Boboy. Lpas tu masuk sekolah. Jalan sikit, nampak dah Athirah, Candy. Aku pergi kt dorang. Dewan Alamanda cam basah sikit. Lepastu gi Dewan Anggerik. Ada apa ntah. Tapi kiteorang boleh sembang, cikgu kasi. Memang macam-macam ah kiteorang cakap -.- Tapi cakap pasal apa eh? Lupaaa ~.~ (tak seronok jadi nyanyok)
Pehal? Nak tumbuk? Sini ah! Hahaha ok kebajetan aku terserlah disitu. Kasi tepuk sikit nanti aku touching -.-
Ok lepas tu pergi mana ntah. Ingatkan rehat. Rupa-rupanya ada Sejarah -.-
Belajar jap pastu rehat. Tukar baju, pergi kantin. Time kt kantin macam apa je. Budak ni jealous sebab Nabil kasi aku bear. Sampai menangis? Watafak! Kau sampai nak panggil kakak kau sound aku? Ya Allah! Lepas habis makan, aku pergi kt dia and aku tanya
Me : Kau couple dengan Nabil eh? (Aku cakap mmg baik gila and nada manja)
Minah tu : Tak ah
Me : Habistu aku dengar cerita kau tak puas hati dengan aku sebab dia.
Dia diaaaaaaaaaaaam je and tunduk kepala.
Aku apa lagi, jerit "OH! AKU CAKAP DENGAN SPENDER!"
Syaza, Sab semuasemua tu cakap "ohhh spendeeeeeer."
Lepas tu gi koperasi beli roti telur. Dah bunyi loceng. Intan kasi bawa masuk. Kantoi dengan Eirfan -.- Dia gi kejar aku. Bapak lawak gila sial wa cakap sama lu -.-

skip. skip. skip.
Time KH, amek jagung. Jagung aku ada 2 and 1 hilang. Sial nyaaa sape yang amek tu. Nasib baik 1 tu ok. Kuning wehh >.< Alamak sukaa nyaa Mama baby kita dah kuning. Hihi XD
Hihi. Time PJ, Omey cakap yang minah tu taknak gegaduh and jangan libatkan org besar. Aku cam orait je ah. Sembang punya sembang punya sembang tetiba je Boboy, Syawal and Kerol turun. Ok aku sambung sembang balik and tetibe terdengar punya tamparan "PAAAAAAAAANG!!!" Aku terus tersenyap. Scaryyyyyy ~.~ Lepastu Wafiq lagi sape ntah turun. Mesti pasal kes rokok ni -.-

Naik kelas. Science. Hurrrrr~ Malam tu Chelsea lawan Malaysia. 1-0. Ok ah tu :DDD
Lepastu aku cerita ah kt kawan Nabil pasal budak minah menggelabah tu kan. Dorang semua tak suka minah tu. Bapak segan ! Hahahahaah XD Pagi tadi aku chat dengan Nabil and the gang nak kena kan minah tu. SWAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!
Bye peeps! Have a good Friday! (:
back to top?