▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, July 28, 2011 @ 6:45 PM
round of applause
Yoo peeps. How's life? -.- ngehehehe.
Sekarang ni dah ber macam-macam dah fairy tale berlaku hikhik sukanya XD
If korang baca blog Candy, yes aku memang suka pandang mata. Idk why. And my sugar punya mata sumpah coklat gila babi! Haritu aku duduk jap kt Dewan Alamanda dengan dia.Sembang sikit je ah. Takyah pandang lelama, kejap je dah nampak coklat gilaaa babi. And then dia gi Kelas Permata. Hish -.-

K tak best aku tahu -.- nghehehe.
Semalam, Aina call aku. Dia bagitahu something. Agak lama ah kiteorang onthephone. Oh Athirah, Aina minta maaf sesangat sebab dia tak janji dia datang sekolah ke tk.

K semalam tak best. Bye nak main tubehero ngegehehe.
Eh eh tapikan aku dah bosan main tubehero -.-


back to top?