▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, July 18, 2011 @ 9:20 PM
Kkkkkk.


Takde title. Takde idea. Hi korang. Lama dah aku tak update blog. Hihi rindu kt blog. Bukannya apa, internet sakit -.- Tadi baru ok sebab acik unifi tu datang :D Ok hari Jumaat eh aku start. Alamak dah tak ingat -.- siot jee. Haaa Jumaat pagi tuu pergi taman ABC. Tunggu bebudak 18 lama sangat, aku dngan Athirah gi cik Kiah nak breakfast. Kiteorang masuk rumah dia sebab makanan tak siap lagi. Time kiteorang dah sampai, main-main air semua kt sana kejap lepastu bebudak 18 semua nak pergi D.E. Aku dngan Athirah tak gi. So yang ada kt situ aku, Kerol and Athirah. 

Skip skip skip skip. 
Pergi sekolah ok tak ingat. Sabtu pulaa. Aku tinggal kt rumah dengan Mama. Pukul 3 centu gi rumah baru kt Johan Setia, bakar-bakar kemas-kemas semua. Husna pun ikut. Tapi tak kemas pun kiteorng jenjalan area sana. Still takde kawan. Sedih je T.T Lepastu naik kereta kawan Mama pergi tengok tanah kt belakang tu. Pastu kt belakang tu banyak lagi rumah -.- Lepastu balik, eh pergi pasar dulu -.-
Ok aku tak pitam time tu. Bagus -.-

Malam tu tak ingat. Esok nya hari Ahad gi sekolah rendah ada sukan. Pastu gi jejantas dorang gaduh pasal ape ntah. Tah pape tah -.- Rahman semuasemua tu ajak gerak duul, plus aku dahaga gila babi. Lepastu beli ice blended. Gi sekolag balik. Rahman, Fazmeer, Firdaus, Fizin ada lumba lari. Haha menang wehh. Bagus! Time tu aku dengan dorang je T.T how's sad. Tapi seronok! Haha. Time balik tu Kerol ajak lepak taman ABC, pastu kaklong call suruh balik. Gi rumah PakTeh suruh dia hntar balik.
Lepastu rehat jap kt rumah, ambil mama, ambil kakngah, pergi amcorp mall pastu hantar kaklong. Lepastu balik rumah.

Semalam lak! Aku puasa. Puasa ganti. Lagi 5 hari -.-
Time bila ntah Ain pengsan. Aku angkat gi surau. Mak aih. Lpas tu lepak kt surau. Lepastu turun gi dewan Alamanda. lepastu balik lepastu buka puasa. Kbye dah lambat nak gi sekolah byebyebyebyebyebyebye.

ha lupa! Semalam kan Irfan kasi rantai. Ada kt leher ni. Sayang irfan! :DD
back to top?