▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Wednesday, July 27, 2011 @ 8:31 PM
That's more like it :D
Tu pun lagu Selena Gomez hihi :3

Hello. Hi. Hey. 
So what's up guys? K rindu kt blooooooooooooog :3 hihi.
K haritu tengok Harry Potter. Masuk lambat haha. Bila dah masuk tu melepak ade lah. Sebab takde subtitle english / malay. Tak lama lepas tu aku, Athirah, Che, Ajai, Amir, Syah, keluar. Kiteorang gi lenggong. Aku tengok je dorang minum -.- Then pergi duduk lepak dekat dengan area mana ntah. Memang macam-macam ah kiteorang share. Banyak gila ok. Sayang gila ah kt korang :)

Lepastu dorang gi rumah Hakim, aku and Athirah pergi sekolah. Duduk-duduk, lepak-lepak lepastu pergi dewan Alamanda. Lepastu masuk kelas. Belajar cam biasa cuma sivik je tak. Buat poster apa ntah -.- 
Lepas tu BM, cikgu Edayu betul-betul badmood. Aku pun cam takde mood je nak belajar sangat time tu ngehehehe. Ok skip skip. Lepastu PJ. Tak pakai baju sukan hoyaaahhh. Duduk dalam tu, bukannya buat apa punn -.- Semua sembang-sembang. Haha. Lepastu math. Buat revision ngehehe. k suka.

Lepastu balik lah kan. Dapat ticket free tngok pocong. Hilmi kasi! Haha thanks Hilmi! 

So semalam pun aku tengok lah cerita pocong tu. Memang ramai lah kan yang tengok cerita tu. K tak seram pun sebenarnya but banyak sangat pocong nya -.- Siot jee. K aku mengaku memang pocong lah hantu paling aku takut. Time tengok Khurafat dah ah tengah malam, duduk seat depan lak tu -.- Memang aku tutup muka dengan popcorn je lah. K tajuk cerita tu POCONG JUMAAT KELIWON. Lebihkurang cam tu ah.

Untuk hilangkan takut aku text ah dengan Farah. Text dengan Farah macam text dengan pocong -.- Aku banyak kali ajak Athirah keluar cepat, yes memang aku takut 0.............0 Pastu tengok je ah sampai habis -.-

Pastu pergi D.E. Din semua-semua tu accident. Kesian aku tengok. Nasib baik orait je. Lepastu beli topup lepastu lepak kt mana ntah dengan Kerol, Athirah, Firdaus and Syuhail. Lepastu pergi MBSA dengan dorang. Lepastu pergi sekolah. Aku dengan Athirah pergi library. Sebab nak air-cond. Dah ah kiteorang pakai baju sekolah -.- Sembang bambang dalam tu pastu turun gi pondok koperasi. Lepastu pegi dewan alamanda lepastu pegi pondok koperasi balik. Main-main dengan Fahmy, Choki and Naim. main buat bubur k sumpah tak leh blah -.- Lepastu ikut diorang basuh bubur lepastu pergi pintu belakang teman dorang jaga pintu belakang. Kejap je lepastu pergi Dewan Alamanda. 
Time BM ada beruk bebas gi jerit nama aku -.- Cikgu Edayu kuar ah. Time nak balik, salam cikgu. Cikgu cakap "Bukan main famous kau. Ada pape ke dengan bebudak 2 Tiara?" Aku sengih-sengih je ah. Haha. K time balik. Takde ape bye
back to top?