▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, July 29, 2011 @ 11:58 PM
You can be what ever you wanna be (:
Hey. Hi. Hello. Peeps.
How's life? ^^  K now aku dekat library section 13 (:
Tapi sebelum tu aku nak story pasal semalam.

Semalam memang tak berapa nak belajar sangat lah kan.
Aina and Syaza pun tak datang hurrrr sedih jee. 
K semalam time solat asar, Sarah Imanina menari. Aku tengok ah. K sumpah comel gila. Menari k-pop kay. Comeeeeeeeeeeeeeel. And then budak laki buat Asma'ul Husna. K time tu memang ah cam annoying en, then semua org pun join. Selawat semua-semua uhh. Then Syafiq Idham nangis. tak tahu ah asal duhh mamat tu -.- Aku pergi solat, then masuk tu Emel lak nangis. Time dorang nyanyi lagu Raya, aku nangis. Sebab, this year Raya first aku raya kt Shah Alam. And yes aku ada problem sebab raya kt sini. K so pathetic :'( And then dorang cam dah datang kt aku pujuk semua semua tu. And then hati aku cam "Bila lagi aku akan dapat rasa macam ni?" 
Well next year kemungkinan besar aku mungkin dah takde kt sekolah situ. MUNGKIN ye. Jangan kecoh-kecoh lak -.- K then nangis lah kan. Pastu semua cam "Wada sorry ah" lagi aku nangis. Then aku minta maaf kt Intan, Alya Nasuha and many more. K guys aku sedar aku banyak gila babi buat salah kt korang semua. Tumbuk, jentik, pukul, jerit kt telinga korang and many more. Seriously, i'm sorry 1 PESONA. memang nangis lah kan, ingat kan aku dah insaf 100%, but i'll try. Slowly. There is no failure except in no longer trying so bye guys.
back to top?