▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, August 14, 2011 @ 8:48 PM
Born to be somebody
HELLO GUYS! Arghhhh rindu nak update blog. *hugging*
(Biar kan aku ss hug dengan hantu)

K. Nak stroy pasal hari Jumaat, Sabtu and Ahad.
Jumaat tuu, datang sekolah je, Raja, Alya and Athirah ajak beli topup. Aku ikut je leerrr. 
Lepastu masuk sekolah, semua-semua kan. Masa first, science. Belajar nya 3/4. 1/4 tuu kiteorang cakap pasal kiamat. Me start the story. First cakap pasal siratul mustaqim tuu. Lepastu time rehat, duduk kt depan bookshop, sambung lagi. Masuk kelas, Sejarah. K tak ingat tapi sumpah lawak.

English. Teacher tak datang. Cikgu ganti masuk, main game IQ. Kebodohan aku terserlah duhh -.- K lepastu agama. Dapat lah paper agama kan. It's a pathetic moment when your close friends got A and you got B. #sadlyf3. Lepastu balik. Malam tu, pergi Johan Setia. Lepastu makan steak, terus sahur lah kan. Lepastu jenjalan dalam kereta, pukul 2 sampai rumah. Tak tukar apa-apa terus tidur. Seriously, penat sesangat. Balik skolah je, gi Bazaar, makan, pastu duduk rumah Johan Setia macam orang gila -.-

Esoknyaaa. SABTU. Pukul 12, hantar mama pergi GNG. Lepastu ambil kaklong kt UM. Lepastu hantar kakngah gi tuisyen. Ambil mama, then ambil kakngah. Lepastu pergi PKNS. Bukan beli baju raya, cuci mata je. Suddenly, hujan turun. Lebat gila. Aku tengok a kt luar. Tetibe enn, kan org jual-jual kan, KHEMAH DIA TERBANG. Ya Allahh, memang menitik air mata aku time tu. Kesian, betapa susahnya org nak cari rezeki kan. Memang cam ribut. Camne ah kalau kiamat. Haishooo. When merepekness come.

Lepastu teruskan lah jalan-jalan kt sana. Mama ajak pergi SACC, aku dengan kaklong orait je lah kan. Time nak pergi tu, BANJIR. Terus tak jadi -.- Mama call ayah suruh ambil. Oh time tu ayah gi ambil kakngah tuisyen. Memang risau condition ayah time tu, sebab memang cam ribut. K it's scared me. (Broken english). Lepastu pergi bazaar seksyen 17, berbuka kt rumah. Ingat lepastu nak gi Tutti Frutti, but cancel. Worst night ever. 

AHAD. Pukul 12 centu, pergi The Mines. Beli barang raya. Memang kaki aku lenguh tahap gaban. Dorang plak taknak berhenti jenjalan. Aku asyik tidur je -.- Haha kesakaian aku terserlah semalam. Mama banyak kali touching ngan aku semalam. Sebab ape yang dia pilih aku taknak -.- boooo. Semalam nampak banyak sangat baby comel-comel. Lagi-lagi time buka puasa tu. Suka sangat ngan dia, bila mama nak ambil anak angkat ni? >.< i want babyyyy!!!!! K lupakan. Balik dari Mines, hantar kaklong gi UM, and then balik. Malam tu tak boleh tidur ~.~ Tadi sahur aku makan banyak. Kbyeeeee
back to top?