▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, August 15, 2011 @ 8:57 PM
#hatehasnoplace
#HATEHASNOPLACE.

K selama ni aku memang suka benci orang, kutuk sana sini. Hasut orang lain supaya benci orang yang aku benci. Now dah bulan puasa, semalam, aku buat kawan yang aku sayang, Aina, menangis. Sebab, aku terlepas cakap something. Well, pasal maruah diri kan, memang lah dia terasa. Dalam dunia ni, semua org buat salah. Manusia memang jahat. It's a fact. Aku tahu aku banyak sangat-sangat buat salah and silap kt korang semua. Dengan my gojes girls, CANDY, ATHIRAH, AINA AND SYAZA punn. K aku tahu aku banyak buat salah.

Entry kali ni tah pape. Sebab memang luahan hati. I'll try to change. Doakan aku jadi better person than now ye :') Malam semalam Faizah kasi notes, its make me cried all night. Thanks Faizah :') Seriously aku tak marah, kau kasi lagi tauu nanti.
back to top?