▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, August 18, 2011 @ 10:12 PM
TAKE ME, ROMEO
Hello hello hello.

K malam semalam aku mimpi yang sumpah best gila. And Athirah mimpi benda yang sama. Err i mean, orang yang sama. Kalau ah mimpi tu jadi betul. Tak terfikir langsung pasal dia, ye ah aku dengan dia pun lama dah en, tetibe mimpi. Ya Allah..Pelikkk. 

Oh ok. Semalam hari Khamis. Hari Rabu tu cuti. Sape tak cuti? Bapak sedih hidup hahahaha. Hari Rabu tu pagi tu pergi Johan Setia hantar barang. Hantar baru je, rasa macam tak sabar pula nak pindah :) K lepastu, err haaa pergi Nilai. Beli kipas semua-semua uh. Lepastu kenal-kenal dengan jiran-jiran kt sana. Kecik-kecik je semua, -.- 

Lepastu balik rumah, berbuka. Malam tu main mercun macam beruk -.- Esoknya, sekolah. Semalam lah kan. Aku pergi ICTL, mama hantar. Kan best kalau hari-hari Mama hantar pergi sekolah :/ Banyak lagi woiii kerja aku tak buat. Maklumlah, tak pernah dtg, datang pun 1 kali je tu pun masa first. Eh gtg bye
back to top?