▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Sunday, August 7, 2011 @ 2:03 AM
This girl and that boy
Hello girls and boys. Pondans and Tomboys.
K dah lamaaaa rasanya tak update blog ni! Soo ingat nak update panjang-panjang. Terpulang lah siapa nak baca or taknak kan. K aku dah tukar url. Ada sebab k. Hmphh so cam ne puasa? orait tk semua! Haha. Haritu kan, aku exam. KH susah sangat. memang nak nangis. Takut sangat if result kali ni teruk. Selalu nangis pasal exam. Hari Jumaat haritu, bomba ada buat majlis buka puasa. Husna datang rumah, then pergi rumah Anis. lepastu duduk bawah khemah. Ambil gambar semua-semua tu, then aku nampak Danial Adib, kawan lama aku. Hikhik rindu gila kt dia.

Sembang-sembang, lepas tu makan. memang macam-macam ah kiteorang sembangkan. Time tu ada Anis, Husna, Aisyah, Aiman, Adib. Lepastu pergi taman. Main mercun. Hikhik :3 Lepastu pergi depan, amek gambar, lepak, main rabbit, memang lawak ah. Rindu time kita semua kecik-kecik, lagi best :') ponteng solat terawih semua-semua kan? Time makan je semua pergi surau. 

Lepastu main lari-lari. Haha. Best nya ;') 
Sayang korang! FOREVER AWESOME.

K esoknya aku pergi Library for the second time. Tapi pergi last minute mama paksa -.- 
So Raja dengan Athirah je lahh.
See? Aku pakai tudung. Hikhikhik :3
K belajar tak seberapa punn. Jumpa Cik Ros, duduk-duduk semuasemua.
Lepastu balik. Berbuka semua uh then pergi Tutti Frutti. Thanks PakTeh for the treat!
K ah nak chaw nak gi bazaar section 13. Hikhik. (jangan pitam dah lerr)

back to top?