▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, September 26, 2011 @ 7:12 PM
Don't want an ending.
Hello everybody. Assalamualaikum btw.
Sekarang kalau kau perasan, ramai orang break kan? So do I. Sesape yang break tu, jangan lah bersedih sangat k. Watkul sudeeehhh. Kepada sesape yang couple tu, take care lah eh dekat partner masing-masing.
Apaa yand don't want an ending nya? Bnyak k benda nak cakap. Seriously, memang aku menyampah if bila dah clash, bertegur semua taknak. macam kawan aku, bila dah clash, benci gila babeng dekat ex dia. Bro, watlek sudah ah. Dia still kawan sekelas kita enn. Meskipun dah clash, jadi lah kawan macam biasa...
DON'T WANT AN ENDING

Hari Jumaat, Sabtu, Ahad, aku main badminton time malam. hekhekhek. Dengan Husna lah kan, siapa lagi :3
Hari Ahad tu, pagi tu aku dengan Husna pergi jogging then main badminton. Lepastu siap-siap pergi library section 13. Aku dengan Ayah ambil Athirah dekat rumah dia. Lepastu pergi library, kiteorang dua je. Ok memang best. Macam-macam kiteorang cakap, but, ada study, homework pun siap. Wuwuwuuu. Lepastu jumpa budak yang aku cam kenal. K memang kenal but kt facebook je. Mygoide memang comel. Aku dengan Athirah asyik turun beli makanan je. Time nak balik tu Pakcikgu guard tu kata "adik nak beli makanan lagi ke dik?" aku pun cakap "amboii pakcik, kuatnya perli". Hahapastu dia bebel apa ntah. Time nak balik ada mamat ni tegur tanya mana nak beli makanan. Tengok-2 dah tutup. Aku rasa budak tu dulu sama sekolah agama dengan aku. Dulu kecik, sekarang tinggi! Wuiyoo! Lepastu, aku, Athirah and ayah pergi carrefour. aku nak cari benda. K-4 tu sebenarnya boring tau, menyesal pergi. Ayah pula dah masuk dalam k-4 kena ah tunggu. So kiteorang beli each-a-cup then sesembang sampai ayah kuar. Lepastu pergi 18. Pergi ole-ole semua tu. Lepastu masuk ah my one shop. Aku beli angry bird, agak besar. Huhu chukeynyewpz titerwww. K dekat 18 tu memang banyak kiteorang buang masa macam orang gila hahahah. Lepastu hantar Athirah balik, aku pun balik.

Handsomenyaaa Z-A-Y-N. *dying*
Ok continue,

balik rumah, nampak Husna, keluar balik. Duduk-duduk semua tu, lepastu dorang cerita ah tadi Z datang lepak semua-semua tu. Lepastu gi dewan, PakLah lak datang. Cerita lain pulok. Lepastu nampak Ieyla, kawan lama kiteorang. Memang batak gila ah en time tu. Kiteorang panggil Aisyah, lepastu cik Juwana ajak pergi open house. Selamba je ah pergi sesakai centu. hahahahahaha XD Malam tu, main badminton. Macam orang gila je semua. lama tak main badminton cenggitu. 

back to top?