▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Thursday, September 22, 2011 @ 7:36 PM
Insecure. Always. Like, forever.
Assalamualaikum and Hello.
INSECURE.
Apa yang insecure sangat tu? Fyi, hari Sabtu bila tah, aku, Candy and Fie pergi library.
Dekat seksyen 13, Shah Alam. Kali ketiga aku pergi #batak #kisahlakaku
Mama suruh pergi sebab Eiqa and Wanie pergi, so aku pun kena pergi. Aku taknak duduk dengan kakak-kakak aku yang perangai macam fefjhrifr. So, aku duduk kt tempat bebudak, sorang-sorang and aku buat homework aku. Tak lama lepastu, Candy and Fie datang. Kaklong keep going text me and call me #englishrosak.
Dia suruh hantar air lah buat homework lah apa lah. Kalau cakap bebaik takpe, ni maki-maki. Eeeeee memang rasa macam blurgghhh *tumbuk meja*.


Congratulations exam, kita berjumpa lagi. Sincerely, me.

K guys, exam is just around the corner and bnyak lagi bab tak habis. Cikgu-cikgu pun banyak cakap yang dorang busy dengan PMR and kemungkinan besar kiteorang kena habiskan bab tu sendiri. Dafaq. Memang macam ni ke hidup dekat secondary school? Kena berdikari semua-semua tu. Macam mana aku nak habiskan bab dengan sendiri nya? Memang aku ni jenis belajar lah kan. Itu masalahnya. Aku malas sangat nak study sekarang ni. Sebab apa? Idk. Haha. Yeah memang malas semalas-malasnya. Phone aku, wifi rosak so dah tak boleh online pakai phone. Memang aku sanggup lah kan habiskan kredit semata-mata nak online. Lol never. Memory card phone pulak rosak. Habis. Aku mengadu kt mama, mama cakap "alhamdulillah, berkat doa mama". Aku bengang pun tak sebab aku tau, mama sentiasa nak terbaik untuk anak-anak dia :)

ME IS GETTING FAT
K sebelum ni memang aku gemuk pun -.- aku selalu duduk atas mama kalau mama menyiarap. Lepastu mama cakap "uish, berat sangat dah kau ni" mygoideee hampir nak nangis. Setiap malam aku akan cakap "esok nak jogging ah" bila bangun tidur terus tak jogging -.- dafaaaakk -.-

Lihatlah kegemukanku u.u
back to top?