▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, September 13, 2011 @ 7:21 PM
PSP
THIS IS MINEEE! THANKS MAMA SEBAB BELIKAN!! SAYANG MAMAAA!! AWW AWWW!!
































Kfine aku tipu. Sorry for the annoying intro. PSP? Bukannya PSP game game tuu. Today i wanna tell you guys about..... jeng jeng jeng jeng! Psp dekat sekolah aku. Program Sistem Penalti rasanya. Haha. Now macam orang kecoh sebab PSP dorang banyak, sedangkan dorang tak sedar apa dorang buat. Ala, biasa lah tu 'busy' lah katakan. Busy buat apa? Buat homework? Dating? online? Haha pape je lahh kan. So, moral dia, sebelum buat tu, fikir lah dulu. Kalau nak buat juga,buat luar sekolah (aku cakap macam aku ni bagus sangat je lah kan) .
TU JE NAK CAKAP. BYE.
K tipu lagi. Ada lagi nak cakap. Pasal PSP. Guess what? Psp aku 0. Haha, see? Budak baik lah katakan (baik lah sangat kan kan kan kan). Kawan aku yang baik pun dapat 4, sebab ponteng. Tah apa dia ponteng pun tah. At least tak kena rotan, kan? That's all, bye.



back to top?