▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, September 6, 2011 @ 8:09 PM
Raya, sekolah, exam. Pmr, spm.
Hello guys. Assalamualaikum.
Rasanya dah lama gila aku tak bersihkan blog ni kan? Rindu pun rindu, but rasa nak delete pun ada tapi sayang ah. Jangan touching yeee blog, muuuuuuaaaah! Hahaha #gedikgila. Whoppsss terletak hashtag lah pulak, fikir bagus kewwwwpp letak hashtag dekat blog? #terasake. Haha. Kalau ye pun nak buat hashtag, lantak kau ah en. But, kalau buat hashtag macam ni #sakit kaki. Bodoh ke pergi jarakkan? Sakai -.-t

K nak cakap pasal raya. Bagi aku lah kan, raya this year raya paling best and paling bermakna. Cousin-2 yang tak rapat semua jadi rapat. First day raya was aweeesome! Kiteorang semua berkumpul rumah maklang. Salam-salam semua, and ni kali pertama aku raya dekat Shah Alam. Plus, aku ada kampung kt seksyen 19, but tak raya sana, adik beradik ayah semua berkumpul rumah maklang, kt 18. 
Gambar ni je lah aku tunjuk. Tapi ni bukan semua nii.
K lepastu kiteorang pergi sunway piramid. Amacam? Cool tak? Haha :P
Kiteorang pergi sunway sebab nak jumpa Kak Ana. Dia takleh cuti, aku lama gila k tak jumpa dia since ada masalah keluarga ni. Bila dia nampak aku dia macam pelik and dia tanya kaklong "siapa ni?"
Then kaklong pun cakap lah "wada lahh". Dia cakap aku dah besar, yelah last jumpa dia time aku kecik-kecik wehh.
 K malas nak letak gambar dia. Haha.
Lepak lama sikit kt sunway then pergi rumah Tok Su. Ameer sumpah sakai pergi patahkan meja dia. Kiteorang cover-2 ah hahaha k time tu lawak. Lepastu balik rumah. Cousin aku dalam 2 orang duduk rumah aku jap. Malam tu, pergi i-City, bawak Pak uda dengan keluarga dia jenjalan.

K pastu tak ingaaaaat. Raya kedua, malam tu, pukul 12 malam, balik kampung. Sampai pukul 3. Kat kampung, banyak aktiviti yang buat. Kiteorang gi karaoke kt Setiawan. Semua berebut mic -.- Bbq pun adaa. Pastu tengok wayang cerita hantu bonceng. Zizan sangat comel k. Uchuuuukk, babyyy!! Hahhahah! Boboy tengok wayang cam takde perasaan je -.- baling-2 popcorn, aku tengok pun tak tenang. Pastu pergi Marian Island, photoSHIT kt sana. Haha.

K ni gambar favorite aku. Haha. Lepastu lepak kt Secret recipe then balik



. And aku suka gila gambar ni
Bersyukur aku ada cousin cool macam dorang. Yang perempuan tu Anis, belah mama yang lelaki tu boboy, belah ayah. 

K, kakngah nak PMR. So goodluck k gemok. To SPM candidate, goodluck juga :)

back to top?