▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Monday, September 19, 2011 @ 7:40 AM
Stereo Hearts.
Assalamualaikum semua (;
K sudah lama tersangat lama aku tinggal kan blog cenggitu je. Lawat pun tak apa pun tak. Sorry lahh blog ku sayang, malas betul nak layan kerenah awak ni. (bajet)

Maybe tomorrow i will edit my blog gila-gila. Buruk bebenor dah aku tengok blog aku ni. K actually i have maaaaaaaaaaany story to be told! Perasaan sayang aku dekat baby-baby dekat dunia ni, makin berbukit-bukit. Ini kerana aku takde adik :( Mama cakap, maybe next year time dah pindah pastu dah settle semua baru boleh ambil anak angkat. And for sure lah lelaki sebab aku takde adik beradik lelaki. Ayah je lah lelaki dalam rumah ni. But, sometimes ayah ajar aku buat benda apa yang lelaki patut buat. maklumlah, takde anak lelaki kan. Pasang lampu lah, apa lah. Aku ni memang tau buat kerja tu. Ayah, wada perempuan yah, kena duduk kt dapur tolong mama masak *masak lah sangat kan*

Tadi dalam kepala punya lah banyak benda nak cerita and now lupa (lempang diri sendiri). Now, aku baaaaaaaanyak sangat makan. Idk why. Rasanya stress. Stress sebab apa? Sebab exam nak dekat and kenapa lah aku malas sangat nak study y.y lama sesangat dah aku tak study. Cakap pasal makanan, memang banyak sesangat lah kan aku makan sekarang. Nak timbang pun tak berani. Mesti dah berat badan naik sesangat dah y.y K guys, now, aku sesangat ah more to twitter. Ingat nak delete je facebook tu, but, sebab facebook lah kita tau kan birthday kawan kita semua semua semua semua and what so ever -,- 


To all PMR and SPM candidates, good luck k :) Kakak aku yang number dua pun form 3, PMR but, err aku tak pernah nampak dia baca buku. Kadang-kadang jee -.- Bila aku bebel kt dia pasal study, dia cakap "aku study tengah malam, kau membuta, apa kau tau?" -.- pape je ahh wehh yang aku tau kalau kau dapat result teruk aku ejek kau habis-habisan -.-

Bila kita tak buat pape and HOT GIRLS lalu lepastu macam marah-marah and cakap "blah ah" and i was like "dafaq apahal sial dia ni" k takde motif aku tau aku tau. Now memang aku layan cerita sama je hari-hari. Lol so lifeless. And i just noticed that 95% friends of mine macam tak layan aku sangat bla bla bla bla. Maybe aku tak patut fikirkan benda tu sangat, i have to focus on my study sebab exam pun dah nak dekat but aku cammm T.T K now memang life aku sangat sangat lah tak berapa nak awesome. Phone aku dah lama tak bising, diam je sekarang and i miss Muca Malia bt Murat damn much :(
back to top?