▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Tuesday, September 13, 2011 @ 7:08 AM
ZAMAN MYSPACE.
Uhh, hello everybody. 
K now aku sedang buka myspace? tak percaya? Lantak kau lah woiii.
Aku start buat myspace time aku darjah 3. Apa aku buat kt myspace tu pun tah. Kawan yang kenal 6, 7 orang je, yang lain semua Anon. K ni gamba-gambar aku dekat myspace.

Nak gelak? Gelak lah kau sampai lebam -.- Memang aku sakai pun dulu-dulu.
Yang baju purple tu, time darjah 4. Muka gila budak-budak -.-

Time kt myspace dulu, community tu lah, community ni lahh.Kalau difikirkan balik, if kita semua pergi balik kt myspace maybe best kot. Lol no, more to twitter right now.
back to top?