▼ Forever
Fearless
(Y)
tag please or die

ShoutMix chat widget
Wada says hi

Photobucket
Hello swaggers. I am Brightest Star. I live in Star Jaya/ Star Town. Call me Wada. 13 years old. Sam Tsui - Greyson Chance - Zayn Malik - Selena Gomez - Cody Simpson - Ariana Grande- Megan Nicole - One Direction - Demi Lovato. I-love-to-talk.
affiliates

CandyCollinArynxxIzzatiNajihahMunifahahaIzatie NabilaShahirah ShukriAjaiFarah Hannis
Friday, October 28, 2011 @ 2:01 AM
Home is in your eyes.
Ehem. Assalamualaikum. Hi semua. Setelah sekian lama aku tak update blog ni kan. Hmmm siapa rindu aku? No one? Okay. 

Okay wtv lah kan. Exam, exam, exam. Yes, exam. Aku dulu-2 ye ye je semangat nak exam. Now? Harapan ah. Me izzzz zhooo leezzzi -,- Sebelum exam, aku pergi suatu tempat yang dipanggil.......
OCTTWTFEST!!!
Best tu memang lah best, but, entah lah haha. K whatever. Semua macam lawa gila. Insecure gila rasa. Jumpa Memed, Alia semua ah. Semua lawa lawa belaka. Aryn and Hanis pun adaa. Tapi aku pergi kejap je. Tak lama sngat pun. Beli barang pun sikit je. Retis pun banyak dekat sana. Aku banyak duduk dengan kakngah dengan kawan dia je. Wuwu. Haha.
 Me with my girlfriend, CANDY!!!



Ok gambar lain tak boleh masuk. Fcuk. Not so cool at all.
Ok lepastu , EXAM! Agama and Maths 2. Agama okay, alhamdulillah, aku boleh menjawab dengan tenang *flip pashmina*. Haha. Math.... errr.... er.... e....... KENAPA SUSAH!!!! *hentak kaki*. Hmph, takut sangat kalau gagal math. Well, aku taknak fail. Uhmm, semua orang taknak kan?


Today is Friday. DEAR TIME, Y U FLIES SO FAST??!!!??!!
1 minggu ni rasa macam 1 hari je. Aku study pun ciput-ciput. Yo wada, kenapa pemalas sangat ni? Haiyooo dear setan, please ah blah. Upzzz Hahah. Today aku pergi SACC with my mok, Wanie. Well, aku dengan Wanie makin okay sekarang. Siapa happy? Me :) Cari what? Cari album Greyson Chance. Kiteorang dua memang minat Greyson gila babissss okay. Haha. Rasanya, i will going to Greyson Chance's showcase. If ayah kasi. Aku harap ayah kasi. Memang aku pergi dengan kakngah je lah kan dekat sana mueheheh. Oh, dengan Arynxx, Jihah, and Bella too!!!! Siapa excited? MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sebelum ni memang ada dengar pasal showcase my baby Greyson ni. Ehem ehem be jelly *jeling sikit* haha. But, macam ambil endah tak endah je ah kan sebab rasa macam tak perlu kot.. Blah blah blah. Tapi aku dah dapat ticket dia!!!!!!!!!! If mama tak kasi, sokay. Aku jual ticket tu. Idc if boleh ke tak, aku dapat beli album dia je aku nak menangis. Tinggal last je. Wuuuu i'm so lucky.





Okay aku tahu aku batak. Idgaf. Yang penting aku happy just like a little kid!! *chicken dance*.
Till here, byebye :) assalamualaikum! Sesiapa yang pergi showcase tu, insyaAllah kita jumpa. Oh and, follow me on Twitter : SyuhadaHaizad. Byebye loves!!

back to top?